Haberler

FETÖ zanlısı eski valinin emekli maaşının 9 bin lira olduğu duruşmada ortaya çıktı

Güncelleme:

Eski vali Şahabettin Harput, FETÖ'den yargılandığı davaya kimliğini evde unuttuğu için emekli vali kimliğiyle girdi. Harput mahkemesindeki ifadesinde hala emekli maaşı aldığını ve aylık gelirinin 9 bin lira olduğunu söyledi.

Bursa'da aralarında Bursa eski valisi Şahabettin Harput'un da bulunduğu 48 sanığın istinaf mahkemesindeki yargılanmasına devam edildi. Duruşmada kimliğini evde unutan Bursa eski valisi duruşmaya emekli vali kimliğiyle girdi ve halen emekli maaşı aldığını, aylık gelirinin 9 bin lira olduğunu söyledi.

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesince konferans salonunda görülen davanın duruşmasında, ilk derece mahkemesince verilen karar uyarınca tutuklu 3 sanık, bazıları kelepçeyle ev hapsinde bulunan tutuksuz 31 sanık ve haklarında beraat kararı verilen 10 sanık ile ceza verilmesine yer olmadığına kanaat edilen 3 sanık hazır bulundu. İlk derece mahkemesindeki karar duruşmasında hakkında tutuklama kararı verilen Celal Sevmezler ise duruşmaya katılmadı.

5 gün sürecek davanın üçüncü gününde dinlenen bazı tutuksuz sanıklar, aldıkları cezalara itiraz etti, beraatlerini talep etti. Heyet, diğer sanıkların da dinlenmesi için duruşmaya yarına kadar ara verdi.

DURUŞMA YARINA ERTELENDİ

Öte yandan eski vali Harput'un duruşmaya girerken polisler tarafından yapılan kimlik tespitinde kimliğini unuttuğunu söyleyerek emekli vali kimliğini gösterdi. FETÖ zanlısı eski vali Harput kimliğinin halen geçerli olduğunu beyan ederek duruşmada aylık gelirinin 9 bin lira olduğunu söyledi. Duruşma dinlenmeyen sanıkların dinlenmesi üzere yarına ertelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahabettin Harput 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

nevşehirli:

demekki daha hepsi alıyor maaşlarını ve biz ödüyoruz yazıklar olsun

39
6
yanıtYanıtla
Yiğitbey:

CİMER sistemi ilk zamanlar çalıştı ama şimdi çöktü. şikayetini yazıyorsun alakasız birim bizi ilgilendirmiyor diyor ve kapatıyorlar. Boşa zaman kaybı olur.

yanıt0
yanıt1
GÜMÜŞ:

HARAMMMMM OLSUNNNNNN, ADALET YOK Kİ, ADALET OLSA DEVLET BU ADAMA ÖDEDİĞİM TÜM MAAŞLARIN GERİYE DÖNÜK FAİZLERİYLE ALIRDI, AMA ADALET YOK. ADALET SADECE MAHKEME KÜRSÜLERİNDE YAZILAN YAZI.

35
8
yanıtYanıtla
turko:

hala maaş alıyormuş neden acabaaa

27
6
yanıtYanıtla
zalım:

adam emekli

yanıt2
yanıt1
U.ÇELİK:

NEDEN ŞAŞIRMADIK ACABA ÇÜNKÜ 1 PROF UN MAAŞI 120 BİN LİRA DÖNERLE BİRLİKTE 9 BİNE ÇOK DİYORLAR BENCE HALİ HAZIRDA MAAŞLARDAKİ UÇURUM DÜZELTİLMELİ YOKSA KÖLELİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL BU

24
4
yanıtYanıtla
İZCİ:

NE SANDIN? TÜRKİYE YILLARDIR VAHŞİ KAPİTALİZMİN PENÇESİNDE DOĞAL KAYNAKLARINA KADAR SÖMÜRÜLÜYOR.

yanıt9
yanıt1
Abdullah:

Emekli maaşı yıllarca çalışanın priminden kesilerek devlete ödendiği için şartları taşıyan herkese ödenir. İnsanlar suçlu diye emekli maaşları kesilecek olsa her hapse girenin maaşının kesilmesi gerekir. Suçu varsa zaten mahkemeler cezasını verecektir. Ama bu emekli maaşının kesilmesini gerektirmez. Emekli maaşının yüksek olduğu hususunda ise o devletimizin tasarrufundadır.

12
2
yanıtYanıtla
ece:

çok haklısınız

yanıt3
yanıt2
KARA:

Maşallah harika çok güzel mücadele ediyorlar gözlerim yaşardı nazar değmesin. . . .

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title