Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

- Meydanlardaki vatandaşlardan görüntü Annesini kucağında uyuyan bebek Babasının sırtında uyuya kalan çocuk Muş Valisi Seddar Yavuz'un konuşması AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Muş'ta meydanlarda toplanan vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ne devam etti Muş'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

- Meydanlardaki vatandaşlardan görüntü

Annesini kucağında uyuyan bebek

Babasının sırtında uyuya kalan çocuk

Muş Valisi Seddar Yavuz'un konuşması

Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Muş'ta meydanlarda toplanan vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ne devam etti

Muş'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Belediye Meydanı'nda slogan atan vatandaşlar, darbe girişiminde şehit olanlar için dua ederek tekbir getirdi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, CHP ve MHP il teşkilatları, meydanda nöbet tutanlara destek verdi.

Vali Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, darbe girişiminin karşısında duran milletin, asla tutsak edilemeyeceğini bir kez daha dünyaya ispat ettiğini söyledi.

Bunun bir bağımsızlık savaşı olduğunu belirten Yavuz, "Halkımız bağımsızlık savaşını kazanmıştır. Tüm şiddete rağmen adeta şehadete gül bahçesine girercesine koşarak bu ülkenin yenilemeyeceğini bir kez daha dünyaya göstermiştir." dedi.

Milletvekili Şimşek ise halkın meydanlarda milli iradeye sahip çıktığını ifade etti.

Bazı kişiler ise Türk bayrağı astıkları araçlarıyla cadde ve sokaklarda konvoy düzenledi. Daha sonra Valilik binası önüne gelen grup, nöbete devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Emin Şimşek AK Parti Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
title