Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi - Vatandaşlar 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı Önünde Bekliyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde bekleyen vatandaşlar Vatandaşlardan Fırat Cengiz'in açıklaması Vtandaşlardan Mehmet Şeker'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimi Şanlıurfa'da vatandaşların 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önündeki bekleyişi sürüyor FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önündeki bekliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde bekleyen vatandaşlar

Vatandaşlardan Fırat Cengiz'in açıklaması

Vtandaşlardan Mehmet Şeker'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimi

Şanlıurfa'da vatandaşların 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önündeki bekleyişi sürüyor

FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önündeki bekliyor.

Dün gece 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde toplanan ve iş makineleriyle barikat kuran vatandaşlar, geceyi ellerinde Türk bayraklarıyla geçirdi.

Vatandaşlardan Fırat Cengiz, AA muhabirine, devletine ve askerine sahip çıkmak amacıyla kışlanın önünde bekleyişlerini sürdürdüklerini belirterek, darbecilere karşı milletçe hep birlikte mücadele verdiklerini belirtti.

Mehmet Şeker ise hiç kimsenin bu ülkenin ne bayrağını indirebileceğini ne de ezanı susturabileceğini söyledi.

Vatan için milyonlarca insanın ölmeye hazır olduğunu ifade eden Şeker, "Devletimize ve milletimize destek için geceden beri bekliyoruz. Bayrak için, din için ölecek insanlar varken kimse bu ülkeye zarar veremez. Üç tane çapulcunun 3 tankla yaptığı darbe mi yapacak? Bu insanları hesaba almıyorlar galiba" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Şeker Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title