Haberler

FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen aktif görevdeki 445 emniyet mensubu açığa alındı

Güncelleme:

Fetullahçı Terör Örgütü ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen aktif görevdeki 445 emniyet mensubu açığa alındı. Gelişmeyi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı. Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı.

Gelişmeyi sosyal medya platformu X hesabı üzerinden duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şunları söyledi: "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı.

Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı. Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz"

FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen aktif görevdeki 445 emniyet mensubu açığa alındı

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

İçişleri Bakanı Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Yusuf GÜÇLÜ:

Hay Allah razı olsun. Korktuğumuz bir olaydı. Acaba diyorduk feto ile mücadele gevsedimi diye düşünürken bu haber su serpti.

140
78
yanıtYanıtla
Halit:

hala peşlerinden gidenler hainin önde gidenidir pkkdan beterler

105
17
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Konu peşlerinden gitmek değil, bilerek isteyerek köklerinin kazınmamasıdır...

yanıt24
yanıt25
Onder Yildiz:

Ne fetoymus arkadaş ,bitmiyor bir türlü

101
10
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Mahsus bitirmiyorlar, zira onları kendi çıkarları için kullanıyorlar... Alan da satan da memnun misali.

yanıt40
yanıt32
Güray Dilli :

Hayret ya . Nasıl sızmışlar , anlaşılır gibi değil. Bylock idi , sokak telefonlarıydı , ne kötü. Kendi ülkeni birilerine vermek gibi bir şey

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title