Haberler

Fethiyespor Kupada Fenerbahçe Karşısında Sürpriz Peşinde

Fethiye Şehir Stadı'nda teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimde yapılan son antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından orta ve şut çalışması yaptı.

Fethiye Şehir Stadı'nda teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimde yapılan son antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından orta ve şut çalışması yaptı. Futbolcuların özellikle şut çalışması sırasında neşeli tavırları dikkati çekti. Sakatlığı düzelen Ufuk Bayraktar'ın da yer alacağı Fenerbahçe maçı kadrosunda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı açıklandı.

Antrenman boyunca oyuncuların performansını yakından izleyen teknik direktör Engin İpekoğlu, sürpriz peşinde olduklarını dile getirdi.

FUTBOL HER TÜRLÜ SONA AÇIK

Fethiyespor Futbol Şube Sorumlusu Okan Uysal ise futbolun her türlü sonuca açık olduğunu söyledi. Karşılaşma öncesi takımda cezalı ya da sakat futbolcu bulunmadığını hatırlatan Uysal, Yeni bir teknik kadromuz var. Maçlar 11'e 11 oynanıyor diye konuştu.

KAFİLE FETHİYE'DEN YOLA ÇIKTI

Sabah Fethiye'den otobüsle hareket eden Fethiyespor kafilesi, saat 08.30'da Dalaman Havalimanı'ndan uçakla İstanbul'a gitti. Kafileyi taşıyan uçak saat 09.25'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ufuk Bayraktar Fethiyespor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title