Haberler

Festivaller Birliği Toplantısı Büyükçekmece’de Yapıldı

Keşan Belediyesi'nin de üye olduğu Festivaller Birliği 13. Toplantısı 19-21 Mart 2010 tarihlerinde İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'nin organizasyonu ile gerçekleşti.

Akkuş, tüm katılımcılara "toplantımıza hoş geldiniz" dedikten sonra sözü Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin'e verdi.

Şahin, böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek "Uzun yıllardan bu yana büyük uğraşlarla bu noktaya gelen Uluslar arası Festivaller Birliği'nin az katılımcı ile başladığı günlerden bugünlere gelmesi bizleri çok mutlu etti. Ben sizler gibi ilçelerinin etkinliklerinde büyük uğraş verenleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bu organizasyonda büyük emekleri geçen Özel Kalem Müdürümüz Hasan Akkuş'a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Nazan Karagözoğlu'na ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Rıdvan Orhan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Şahin'in ardından söz alan Uluslar arası Festivaller Birliği Başkanı ve Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek'te, Birliğin kuruluş işlemlerinin tamamlanmasının ardından 5 Şubat 2010 tarihinde resmi kuruluşunun gerçekleştiğini ve isminin de Uluslar arası Folklor Festivaller Derneği olarak değiştiğini belirtti ve tüm katılımcılara "hoş geldiniz" şeklinde konuştu.

İpek'ten sonra konuşan CIOFF Türkiye Başkanı Savaş Tuğsavul ve CIOFF Genel Sekreteri Muammer Arslan'da CIOFF'un çalışmları hakkında bilgiler verdiler.

Konuşmaların ardından tüm katılımcılar festivalleri hakkında bilgi verdiler. Keşan Belediyesi adına da konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Uluslar arası Keşan Kültür ve Turizm festivali hakkında katılımcılara bilgiler sundu.

Toplantının öğleden sonraki bölümünde Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu, 2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul2da yapılması düşünülen organizasyonlar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra derneğe üyelik için başvuran Tekirdağ Belediyesi, İskenderun Belediyesi, Antakya Belediyesi ve Amasya Belediyesi'nin başvuruları kabul edilerek üye oldular.

Yapılan dernek genel kurulunda yönetim ve denetim kuruluna şu kişiler seçildi.

YÖNETİM KURULU (ASİL)

Atilla İpek, Hüseyin Çalışkan, Özlem Kadirağa, Hasan Akkuş, Enver Tuksal

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

Cemali Özsoy, Erdoğan Demir, Nurcan Ildız, Yılmaz Özfırat, Ersan Ulusan

DENETİM KURULU (ASİL)

Serdar Özalkak, Kenan Çelik, Musa Tarhan

DENETİM KURULU (YEDEK)

Fatma Sabri, Gül Dinler, İsmail Yolcu

DANIŞMA KURULU; Savaş Tuğsavul, Muammer Arslan, Deniz Semerci,Serdar Demirtaş, Hayri Gülhan Ozanoğlu

Seçimin ardından derneğin 2010 Kasım toplantısının Üsküdar'da ve 2011 Mart toplantısının da Küçükçekmece'de yapılmasına karar alındı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title