Haberler

Festival Yayıncılığına Yeni Bir Soluk

Güncelleme:

Roskilde Festivali'nden öne çıkan performanslar, Lollapalooza ve Austin City Limits Festivali'nden ise canlı yayınlar sanatçıların özel röportajlarıyla Red Bull TV'den yayınlanacak.

Dünyanın önemli müzik festivallerinden yaptığı canlı yayınlar ve özel röportajlara festival yayıncılığına yeni bir soluk getiren Red Bull TV'nin bu yazki programında Danimarka'da düzenlenen Roskilde, Chicago'da düzenlenen Lollapalooza ve de Austin'de düzenlenen Austin City Limits Festivali yer alıyor.

ROSKILDE FESTIVAL, Roskilde, 4-7 Temmuz

Kopenhag'a 30 km mesafede düzenlenen Roskilde, 1970'li yıllardan bu yana gerçekleşiyor ve Kuzey Avrupa'nın en kapsamlı müzik festivali olarak göze çarpıyor. Gorillaz, Bruno Mars ve David Bryne gibi müzik efsanelerine ev sahipliği yapacak festival genç yeteneklere de yer veriyor.

LOLLAPALOOZA, Chicago, 2-5 Ağustos

İlk kez 1991 yılında Perry Farrell tarafından organize edilen Lollapalooza, modern festival deneyiminin ilk öncülerinden. Lollapalooza, birçok müzik tarzını kucaklayan, benzersiz bir kimyaya sahip olmasıyla biliniyor. Bu yıl Arctic Monkeys, Bruno Mars ve Jack White ile ana sahnesini dolduran festival 4 günde tam 184 müzisyen ve gruba ev sahipliği yapıyor.

AUSTIN CITY LIMITS MUSIC FESTIVAL, Austin, 5-7 Ekim

Canlı müzik adına dünyanın merkezi niteliğinde bir kentte gerçekleşen festivalde, 8 sahnede 130'dan fazla müzisyen ve grubu ağırlanacak. Metallica, Paul McCartney ve Odesza gibi farklı dallarda müzik duayeni grup ve müzisyeni barındıran açık hava müzik şöleni Austin City Limits Music Festival'de 'müziğin' sınırları zorlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

League Of Legends Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title