Haberler

Ferizli 15 Temmuzun Ruhuyla Yine Meydanlarda

Güncelleme:

15 Temmuz destanını yazan milletimiz, destanın 1. Yılında Sakarya Demokrasi meydanına o karanlık geceki aynı ruhla akın etti.

81 ilde olduğu gibi Sakarya'da, Ferizli'de ayaktaydı. Geceye vatandaşların coşku ve heyecanı damga vurdu.
Ferizli Belediyesi tarafından Sakarya Demokrasi Meydanı'na araçlar kaldırılarak Ferizlilerde 15 Temmuzda ki o heyecan ve ruhla meydanda ki yerini aldı. Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program şiir dinletileri ile devam etti. Coşku ve heyecan hat safhadaydı. Sık sık FETÖ (PDY) Terör örgütü ve Elebaşına lanetler yağdırıldı.
Ferizli Belediyesi tüm özel günlerde ve etkinliklerde kurduğu ikram çeşmesini yine Sakarya Demokrasi Meydanı 'a kurdu. Meydanda toplanan binlerce coşkulu kalabalık ikram çeşmesine rağbet göstererek belediyeye teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 'un vatandaşlara limonata ikramı esnasın da, Sakarya Ün. Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ta çeşmeyi ziyaret etti. Soğuk ve Elmas bir süre sohbet ettikten sonra Başkan Soğuk, Elmas'a çeşmeden limonata ikram etti.

Sakarya Ün. Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas çeşmenin özellikle dikkatini çektiğini vurgulayarak, "çok güzel bir hizmet, çok ta Nostaljik olmuş. Düşündüğünüz bu şık, güzel hizmetten ve ikramlarınızdan dolayı teşekkür ederiz,'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muzaffer Elmas Ahmet Soğuk Ferizli Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title