Haberler

Fedakar Öğretmenler Tatil Yapmak Yerine Okul İçin Çalışıyor

Ergani'de Ahmetli İlköğretim Okulu öğretmenleri, yeni eğitim dönemine hazırlamak için okullarının bahçesine kilitli parke taşı döşeyerek, çevre düzenlemesi çalışması yapıyor

Ergani'de Ahmetli İlköğretim Okulu öğretmenleri, yeni eğitim dönemine hazırlamak için okullarının bahçesine kilitli parke taşı döşeyerek, çevre düzenlemesi çalışması yapıyor.

İlk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler için eğitim yılının sona ermesiyle yaz tatili başladı. Ancak Ergani ilçesindeki Ahmetli İlköğretim Okulunda görevli idareciler ve öğretmenler için tatil henüz başlamadı. Ahmetli İlköğretim Okulu öğretmenleri, yaz tatilini evlerinde değil, okulda geçiriyor. Fedakar öğretmenler, okulun bahçesine kilitli parke taşı döşeyip çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyor.

Ahmetli İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sami Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitim yılının sonuna gelinmesine rağmen öğretmenlerinin gönüllü olarak mesai yapmaya devam ettiğini belirterek, "Öğretmenlerimiz okul bahçesinde yürütülen bu çalışmaya gönüllü olarak katılıyor. Kendilerinin talebiyle başkasına ücretli olarak yaptıracağımız bu işi kendimiz yapıyoruz. Okul bahçesindeki kilitli parke taşı döşeme çalışması için idareci ve öğretmenlerimizle el ele verdik" diye konuştu.

İşleri ve görevleri olmamasına rağmen örnek bir çalışmanın içerisine giren fedakar öğretmenlerin zamanlarını okula ayırdığını kaydeden Özen, öğretmenlerin el arabası kullanarak malzeme taşıdığını, parke taşı döşediğini belirtti.

Okuldaki öğrencilere en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini anlatan Özen, şöyle dedi:

"Hem öğrencilerimizin hem öğretmenlerimizin daha kaliteli ve iyi bir eğitim ortamında olmaları için çalışıyoruz. Onlara güzel ve sağlıklı bir ortamda eğitim sunmak için çabalıyoruz. Özverili ve fedakar bir şekilde çalışan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Sami Özen Ahmetli Ergani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title