Haberler

Ailesiyle geldiği piknikte suya düşen terliğini almak isteyen 13 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak can verdi

Güncelleme:

Adana'da Küp Şelaleri'ne ailesiyle birlikte pikniğe gelen 13 yaşındaki kız çocuğu, suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapıldı. Kızını kurtarmak için suya atlayan ancak kendisi de akıntıya kapılan babası zorlukla sudan çıkarıldı. İtfaiye erlerinin yaptığı çalışmada küçük kızın cansız bedeni bulundu.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden ailesiyle birlikte Adana'da Küp Şelaleleri'ne pikniğe gelen 13 yaşındaki F.N.K,, terliğini suya düşürdü. Terliği almak için suya giren F.N.K, akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı.

BABASI DA SUYA ATLADI

Kızını gören Hasan Kayabaşı da suya girdi ancak o da sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 30 metre sürüklenip, bir kayaya tutunan Hasan Kayabaşı, çevredekiler tarafından sudan çıkarıldı.

Ailesiyle geldiği piknikte suya düşen terliğini almak isteyen 13 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak can verdi

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin yaptığı çalışmada F.N.K, sudan çıkarıldı. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede F.N.K'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından F.N.K'ın cansız bedeni morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title