Haberler

Sultanahmet'te aşırı sıcakların ardından patlayan trafoda yangın çıktı

Güncelleme:

İstanbul Sultanahmet'te aşırı sıcaklar nedeniyle tramvay durağı yakınındaki elektrik trafosu patlama yaşandı, ardından yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, bölge esnafı sık sık patlamalar yaşandığını belirterek kalıcı çözüm istedi.

İstanbul Sultanahmet'te aşırı sıcaklar nedeniyle elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, esnaf soruna çözüm bulunmasını istedi.

ELEKTRİK TRAFOSU PATLADI

Termometrelerin 40 dereceye kadar çıktığı İstanbul son yılların en sıcak yazını yaşarken, Sultanahmet'ten gelen görüntü tedirgin etti. Aşırı sıcaklar nedeniyle Sultanahmet tramvay durağı yakınındaki elektrik trafosunda yangın çıktı.

İLK OLAY DEĞİL

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Aynı trafoda daha önce 2 kez yangın çıktığını söyleyen bölge esnafı soruna kesin çözüm bulunmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sultanahmet İstanbul İtfaiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

Topkapıdan 723 nolu tramvaya bindim klimalar çalışmıyordu karaköyde işim vardı oraya gidene kadar haşat oldum inince makinisti uyardım ama ben ne yapayım anlamında işaret yaptı neyse uzatmayayım işimi gördüm dönüş için tekrar tramvaya bindim meğer o bizim meşhur 723 nolu kliması çalışmayan tramvaymış haşat olmadan eminönünde inip güç bela kliması çalışan bir tramvay buldum dikkat edin bu 723 nolu tramvaya binenler öte yana gitmeden bu tarafta azap çekmeğe başlarlar

1
0
yanıtYanıtla
Bared Kalemkaryan:

Yıllardır bu dert hiç bitmiyor sürekli büyüyor. Artık esnafın dayanacak takati kalmadı. Her gün trafo yanıyor ve 5 saat elektrik gelmiyor. Önce itfaiye bekleniyor sonra bedaş . Sürekli aynı döngü. 2023 yılında bu dertlerle uğraşmak can sıkıyor.

0
0
yanıtYanıtla
KEMAL BOR:

@tedaş artık yeter nezaman bitecek bu çile 8 aydır her hafta panomuz yanıyor elektriklerimiz gidiyor aksama kadar yapılmasını beklıyoruz her gün pano yanarmı 2023 girdik yaşadıklarımıza bak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title