Haberler

Fatih Erbakan, Seçimlerde Bağımsız Aday Oluyor

Güncelleme:

Konuk olduğu programda haziran seçimlerinde aday olup olmayacağı sorusuna yanıt veren Erbakan "Birçok ilden teklif var. En uygun olanını belirleyip karar vereceğiz" dedi.

7 Haziran'daki seçimlerde bağımsız aday olup olmayacağı merak konusu olan Fatih Erbakan, CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı.

"TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN TEKLİFLER VAR"

Milli Görüş'ün yeniden Meclis'te temsil edilmesi önemli olduğunu vurgulayan Erbakan "Şu anki sistemde Milli Görüş'ün parti olarak Meclis'e girmesi zor. Parlamentoda Milli Görüş'e ihtiyaç var. Bu da ancak bağımsız adaylarla olabilir. Türkiye'nin dört bir yanından bana teklifler var. Kocaeli, İstanbul, Konya, Bayburt ve Bingöl'den teklifler aldım. Bunlardan uygun olanı belirleyip kararımızı vereceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Necmettin Erbakan Şirin Payzın Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

kürdMobil-ANDROID:

rahmetli baban sabahtan akşama sionizm'e kütülerdi ama bu ülkede sionizm'e atılan imzaların çoğunda imzası var mal varlıgı için naşıl kapıştınızı dünya biliyor ve malesef ampul sizin devamınız

8
37
yanıtYanıtla
ElazigMobil-IOS:

Bu adamı tanımıyorum ama gercekten para milletvekilliği pesinde olsa cok rahat babasından dolayı AKP ye geçebilirdi. Temiz biri olduguna inanıyorum

31
5
yanıtYanıtla
UğurMobil-IOS:

Mecliste görmeyi cok isteriz

27
7
yanıtYanıtla
Aksakal:

Oyle babadan boyle, beceriksiz evlat. . Hayret. . . !!! Bundan hic bir sey olmaz bosa oy ve zaman kaybi. .

7
21
yanıtYanıtla
arif:

aksakalmısın karasakalmısın bukadar nasıl emin olabiliyorsun yoksa sen medyum memişmsin yoksa ermeni bozmasımısın hayin

yanıt1
yanıt0
İzmirli:

Gelecekte Türk siyasetine damga vuracak kaliteli, kişilikli ve dürüst bir insan. Yaşının çok ötesinde bir tecrübeyle hitap edebiliyor. Bu adama dikkat edin. .

23
5
yanıtYanıtla
famaus:

aynen katlıyorum

yanıt0
yanıt0
xy:

SENDEN BIR CACIK OLMAZ

9
19
yanıtYanıtla
SERR:

NEYSE

yanıt1
yanıt1
vatandaş:

ondan olmaz, bundan olmaz, şunun kaşı var ötekinin gözü büyük!!! ya kardeşim kriteriniz ne. . Bu ülke bukadar mı sahipsiz. O kadar kaliteli isimler var ama sahibiniz kör etmiş mevlam netsin size. .

yanıt5
yanıt1
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title