Haberler

Faruk Saraç MYO'dan Geleceğe Yatırım

Güncelleme:

Faruk Saraç MYO İzgün Gıda ile yoluna devam ediyor.

Bursa Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için lezzet durağını İzgün Gıda'ya çevirdi.

2010 yılında eğitime başlayan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu kısa sürede Bursa'nın önemli eğitim kurumlarından biri haline geldi. Kurulduğu günden itibaren düzenlenen etkinlikler ve yapılan çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren okul, Bursalı öğrenciler için öncelikli eğitim kurumları arasında geliyor.

Tarihi binası ve kendine özgü iç dekorasyonu ile göz dolduran meslek yüksek okulu verdiği eğitim ve hizmetler ile öğrencilere kaliteli eğitimin kapılarını açıyor. Okul kalitesini en yüksek seviyede tutmak için çalışan okul yönetimi geçtiğimiz günlerde yemekhane ve kantin de yenilenmeye gitti. Her yönüyle Bursa için kaliteli bir eğitim kurumu olmak için uğraşan okul yönetimi, öğrencilerin damak zevkine uygun lezzetli ve sağlıklı beslenme adına İzgün Gıda ile anlaştı.

Öğretim görevlileri ve öğrenciler ile öğle yemeği yiyen okulun Mütevelli Heyeti Başkanı Faruk Saraç, kaliteli ve bilinçli bireyler yetiştirmek adına her türlü detayın düşündüklerini belirtirken, İzgün Gıda ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Saraç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title