Haberler

Eyyübiye Kırsalında Çalışmalar Devam Ediyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi özellikle kırsal kesimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Eyyübiye Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Ulucanlar, Kubacık ve Vergili mahallelerinde taziye evi, köy içi stabilize yol çalışması, ilaçlama, mezarlık ve camii onarımı çalışmaları sürüyor.

Çalışmaların devam ettiği mahallelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ile Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Başgök, Ahmet Toprak, birim müdürlerinin ilk durağı Ulucanlar Mahallesi oldu.

Mahallede devam eden yeni mezarlık çalışmasını yerinde inceleyen ekip, mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde de bulundu. Yeni mezarlık çalışmalarıyla ilgili mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Ulucanlar Mahallesi taziye evi çalışması için muhtardan yer talebinde bulunduklarını ve yerin tahsis edilmesiyle birlikte taziye evi çalışmalarına da başlayacaklarını belirtti.

Aslan Ulucanlar Mahallesindeki stabilize yol çalışmalarının da bitme aşamasına geldiğini belirterek, "stabilize yol çalışmamız bitme aşamasına geldi. Biter bitmez köy içi parke taşı döşeme çalışmalarına da başlayacağız" dedi.

İKİNCİ ADRES KUBACIK MAHALLESİ

Daha sonra beraberindeki meclis üyeleri Ahmet Başgök, Ahmet Toprak ve Birim müdürleriyle birlikte Kubacık Mahallesine geçen Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan bitme aşamasına gelen mezarlıkta da incelemelerde bulundu. Vergili mahallesindeki bitme aşamasına gelen taziye evinde de incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geçen belediye ekiplerini mahalle sakinleri karşıladı. Alt katı taziye evi üst katın da camii olarak hizmete sunulacağı alanda temaslarda bulunan ve ekiplerden bilgi alan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan'a muhtar azası Seyit Yüksel ile mahalleli eşlik etti. Eyyübiye Belediyesinin kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalleli adına açıklama yapan Muhtar azası Seyit Yüksel Eyybiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkürlerini iletti. Mahallelerindeki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade eden Sabit Güzel de Başkan Ekinci ve ekibine teşekkürlerini iletti. Vatandaşların ilgi gösterdiği Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan Eyyübiye Belediyesi olarak kırsala hizmetlerin devam edeceğini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Toprak Aziz Aslan Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title