Haberler

Eyyübiye'de Gıda Güvenliği Projesi Hayata Geçirildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesince "Gıda Güvenliği ve Turkuaz İşletme Projesi" hayata geçirildi.

Eyyübiye Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan "Gıda Güvenliği ve Turkuaz İşletme Projesi" hayata geçirildi. Proje ile ilçe genelindeki gıda işletmelerinin hizmet kalitesi artırılmaya çalışılacak.

Eyyübiye İlçe sınırları içerisinde bulunan bazı sektördeki işletmelerin kalite standartlarının yükseltilmesi amacı ile hazırlanan "Gıda Güvenliği ve Turkuaz İşletme Projesi" kapsamında işletme temsilcileribir araya gelindi.

Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği, Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Aslan, Necmeddin Sağlam, Sağlık İşleri Müdürlüğü proje komisyonunda bulunan personeller ile lokanta ve kafe temsilcilerinin katıldığı toplantıda, işletmelerin kalite ve güven olgularına önem vermeleri ön plana çıktı. Genel olarak gıda sektörü üzerine geliştirilen proje kapsamında söz konusu işletmelerin belediye sınırları içerisinde daha kaliteli ve güvenli hizmet sunmalarının amaçlandığı belirtildi.

Özellikle Eyyübiye ilçesine gelen turistlerin memnuniyetinin artırılmasının da hedeflendiği proje çerçevesinde işletme temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Günbeği, "Eyyübiye bölgesi dezavantajlı bir bölge, dezavantajlı olması münasebetiyle diğer bölgelere göre çok çalışmamız gerekiyor. Sosyal belediyecilik anlamında belediyemizin hazırlamış olduğu bir projedir. Burada öncelikle hem uyulması gereken kurullara uyma anlamında bir çalışma var, hem de ikinci ve çok görülmeyen kişisel bir durum ise belediyemizin işletmelere yardımcı olması ile ilgili müşteri memnuniyetidir, hijyen koşullarıdır. Proje de paydaşlarımız var. Tarım il Müdürlüğü, Ticaret Sanayi odamız ve diğer paydaşlarımız var" dedi.

İşletme temsilcileri ise "Eyyübiye Belediyemizin böyle bir projeyi hazırlamasından dolayı teşekkür ediyoruz. Dünyaca ünlü Türkiye'de tanınmış markaları aynı çatı altında topladık. Bununla alakalı işletmelerimiz ve belediyemiz ile işbirliği içerisinde bu projeyi yürüteceğiz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Aziz Aslan Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title