Haberler

Eyüpsultan'da trafik kazası: 3 yaralı

Güncelleme:

Eyüpsultan'da seyir halindeki araca, arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, Mithatpaşa Mahallesi Rumeli Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Seyir halindeki 34 ULV 57 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 47 LH 174 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kaza sonucu hafif ticari araçta bulunan 1 kadın ve otomobilde bulunan 2 erkek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Eyüpsultan'da trafik kazası: 3 yaralı

İSTANBUL - İSTANBULEyüpsultan'da seyir halindeki araca, arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Mithatpaşa Mahallesi Rumeli Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Seyir halindeki 34 ULV 57 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 47 LH 174 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kaza sonucu hafif ticari araçta bulunan 1 kadın ve otomobilde bulunan 2 erkek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüpsultan İtfaiye Rumeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title