Haberler

Evlilik Hazırlağındakiler Fuara Akın Etti

İzmit'te, İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı, evlenecek olanların akınına uğradı.

İzmit'te, İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı, evlenecek olanların akınına uğradı. Fuarın açılışında gelinlik defilesi ve saç şov yapılırken, gelinlikten eve, otomobilden mobilyaya kadar birçok ürünün tanıtımı yapıldı.

İzmit Uluslararası İnterteks Fuar Merkezi'ndeki 2'nci Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın açılışına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve çok sayıda kişi katıldı. 3-6 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda gelinlik, kuaför, otomobil, konut ve mobilya firmaları ile organizasyon şirketleri tanıtımlarda bulundular. Fuarın açılışında Kocaeli Terziler Odası'nın 250 gelinlikten oluşan defilesi büyük beğeni topladı. Kuaförler ise yaptıkları saç tasarımlarıyla gösteride bulundu. Fuarda tanıtımı yapılan karaoke yapılan otomobile gençler ilgi gösterdiler. Evlenecek olanlar yeni evleri için mobilya bakıp, düğünleri için organizasyon şirketlerine uğrayarak bilgi aldı.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ fuarın yeni evlenmek isteyenler için ideal olduğunu söyleyerek, "Geçtiğimiz yıl yapılan fuarımızda evlenmek isteyen birçok genç buradan uygun koşullarda ev, mobilya, gelinlik ve bir evlilikte gereken tüm ihtiyaçlarını karşıladılar. Geçtiğimiz yıl 25 bin ziyaretçi ve 30 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı. Bu yıl bu rakamların daha da yükseleceğini tahmin ediyoruz" dedi.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA SULTAN KAYIĞI GÖNDERİYORLAR

Fuarda, Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir girişimci tarafından tasarlanıp üretimi yapılan Sultan kayıkları da sergilendi. Firmanın sahibi Harun Şahin, İtalya'daki gondollardan esinlenerek Sultan kayıklarının üretimini yaptıklarını belirterek, "İtalya'da gondol gezintisi yapmıştık. Oradan esinlenerek sultan kayığı yapabileceğimizi düşündüm. Daha sonra da üretimine girdik ve şuanda Türkiye başta olmak üzere çeşitli dünya ülkelerine Sultan kayığı ihraç ediyoruz" dedi. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevzat Doğan Murat Özdağ Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title