Haberler

Evinde Uyurken Toprağın Altında Kaldı

*beşiktaş'ta toprak kayması sonucu kopan kaya parçaları 3 katlı binanın son katındaki dairenin duvarını yıktı.

*beşiktaş'ta toprak kayması sonucu kopan kaya parçaları 3 katlı binanın son katındaki dairenin duvarını yıktı. O sırada odasında uyuyan 10 yaşındaki Efe Nuri Küçük, kopan toprak ve kaya parçalarının altında kaldı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarılan Efe'nin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber-Kamera: Uğur ALAATTİNOĞLU / İstanbul DHA

Olay, Bebek Mahallesi Bostan Üstü Sokak 9 numaralı binada saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bostanüstü Sokakta oturan vatandaşlar, duydukları büyük gürültüyle birlikte yataklarından sıçradı. Deprem olduğunu sanan vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Panikle dışarı çıkan mahalle sakinleri, 9 numarada bulunan 3 katlı binanın üçüncü kat duvarının toprak kayması sonucu yıkıldığını öğrendi. O sırada odasında uyuyan Efe Nuri Küçük kopan toprak ve kaya parçalarının altında kaldı.

ODASINDA UYURKEN TOPRAK ALTINDA KALDI

Efe'nin babası olayı hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine İtfaiye ve Afet Kordinasyon Merkezi (AKOM) ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri toprak ve kaya parçalarının altında kalan küçük çocuğu çıkarmak için seferber oldu. İtfaiyenin çalışmaları kısa sürede sonuç verdi. Efe Nuri Küçük toprak altından sağ olarak kurtarıldı. Başından yaralanan küçük çocuk sağlık ekipleri tarafından sedyeye alınarak, ambulansa götürülmek üzere binadan çıkartıldı.

EFE'NİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Toprak altından yaralı olarak çıkartılan Efe ambulansla, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük'ün ambulansa bindirilmesi sırasında bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Yaşanan toprak kayması sebebiyle bazı binalar tedbir amacıyla boşaltıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Efe Nuri Küçük'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nuri Küçük İstanbul Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title