Haberler

Elnur, Eurovision Otoritelerinin Favori İsimleri Arasında!

Güncelleme:

Eurovision Şarkı Yarışması için günlerdir prova yapan Elnur, Viyana'daki Eurovision otoriteleri tarafından ilk 10'daki favori yarışmacılar arasında gösteriliyor.

Büyük bir ekiple günlerdir prova yapan Azerbaycan temsilcisi Elnur, Viyana'daki Eurovision otoriteleri tarafından ilk 10'daki favori yarışmacılar arasında gösteriliyor.

"ŞARKININ VERDİĞİ MESAJI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ"

Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleşecek yarışmada 'Hour of the Wolf' ile görücüye çıkacak olan Elnur'un şarkısına ilgi günden güne artıyor. Elnur, Viyana'daki Eurovision otoriteleri tarafından da ilk 10'da yer alan favori yarışmacılar arasında gösteriliyor. Provalarına tam gaz devam eden ve Azerbaycanlı şarkıcı Elnur, "Bu şarkı 'asla pes etme, kalbin bu savaşı hak ediyor. Ayağa kalk; hoşgörü, kabulleniş ve tüm dünya birliği için savaş' mesajını veriyor ve bu mesajı tüm dünyaya duyuracağız." dedi.

"ÇOK GÜZEL BİR ŞOV HAZIRLADIK"

21 Mayıs gecesi yarı final için ter dökecek olan Elnur, Herkesin gözünü kırpmadan seyredeceği çok güzel bir şov hazırladık, çok çalıştık, umarım herkes beğenir ve herkesin kalbine dokunur diyerek heyecanını paylaştı.

Sosyal medyada kendisine destek olan ünlü isimleri görünce çok şaşırdığını ve sevindiğini söyleyen Elnur, "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, çok sevindim. Zaman ayırıp böyle bir video çeken herkese çok teşekkür ederim. Umarım sizin yüzünüzü kara çıkarmam şeklinde konuştu.

11. SIRADA YARIŞACAK

Elnur'a destek olan ünlü listesi ise şu şekilde Acun Ilıcalı, Fettah Can, Gupse Özay, 3ADAM Eser Yenenler-İbrahim Büyüykak-Oğuzhan Koç, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Levent ülgen, Asuman Dabak, Betül Demir, Alper Kul, Murat Evgin, Bülent Parlak, Gülhan Tekin, Suzan Kardeş, İskender Paydaş, Suat Ateşdağlı, Fatma Toptaş, Cansu Kurtcu, Günay Musayeva, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Çiğdem Batur ve Barış Arduç. Elnur 21 Mayıs akşamı Viyana'da yarı finalde 11. sırada yarışacak. Final ise 23 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Avusturya Viyana Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024?
500

Yorumlar (9)

.........:

inşallah kazanırsın elnur

7
1
yanıtYanıtla
cansu:

insalah birinci olursun ve gelecek sene turkiyede azerbyjana yarismaya katilir.

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

helal tam gaz yürü

3
0
yanıtYanıtla
ndkdkfnmobilWeb@haberler.com:

Haydi elnur oylarimiz seninle. Kardesimizsin

2
1
yanıtYanıtla
zeki aus berlin:

Elnur Almanydan sana 100/90 destek var. 1. ci olursan kazandigin parayi Baku de evsiz kalan insanlara vermeni istiyoruz. Biz de buradan o insanlara buradan maddi destek verecegiz.

3
0
yanıtYanıtla
BESTE:

HAYDİ ELNUR SENİ GÖREYİMM BİRİNCİ OLURSAN HESAP NUMARAMI ÖZELDEN YAZARIM:))))))))))

2
0
yanıtYanıtla
nura:

Elnur zengın cocuk deıl ama kalbı o kadar temız o kadar comertkı konserınden toplanan parayı bıle yardım etdı. o sadece muzıyı sevıyor parayı deıl. Rabbım ona cok ıyı bır ses ve cok ıyı yurek vermış, vıcdan vermış. bırıncı olman onemlı deıl, polıtık acıdan olacagını dusunmuyorum, cunku Bakude bu sene Avropa oyunları gecırılıyor. masraf cok. sen ınsanlıgını gosterdın bıze, gerısı bos

1
0
yanıtYanıtla
Alev Tas:

elnur desteyim senile ve polina gagarinayla insallah ilk 3 de olursunuz sizi seviyoruuuuuuuuuuummmmmm)))

1
0
yanıtYanıtla
nura:

yurtdışında yaşayan Azerıler Turkler lutfen oy verin Elnura

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title