Haberler

Eto Başkanı Güler'den Bakan Avcı'ya Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu üyelerini İstanbul'da kabul etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu üyelerini İstanbul'da kabul etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Avcı ile ETO yönetim kurulu üyeleri arasında bakanlığın çalışma ofisinde gerçekleştirilen toplantıda Eskişehir ekonomisi, yapılacak hizmet ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca Odunpazarı bölgesinde yapılan ve yakın zamanda açılışa hazır hale gelecek Eskişehir Ticaret Müzesi'nin son durumu da ele alındı.

Eskişehir'in turizm potansiyelinin de değerlendirildiği toplantıda, kentin termal turizmdeki potansiyeli, Kızılinler ve Frig Vadisi projelerinin durumu da görüşüldü. Seyitgazi ilçesindeki Sucaaddin Veli Ocağı bağlamında Eskişehir'in inanç turizmi de görüşülen konulardan biri oldu.

ETO Başkanı Metin Güler, Bakan Avcı'ya düzenleyecekleri Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni hakkında bilgi verdi.

Güler ayrıca, tatillerini memleketlerinde geçirmek isteyenlere yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Komşunu Al Gel Kampanyası"na destek olacaklarını da Bakan Avcı'ya iletti.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Güler Nabi Avcı Eskişehir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title