Haberler

Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanları greve gitti

Güncelleme:

Ankara'da Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanları, haklarını alamadıkları iddiası ile greve gitti. Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanı yaklaşık 150 kişi belediye önünde toplandı. Haklarını alamadıkları iddiası ile greve giden çalışanlar, iş bıraktı. Belediye çalışanları, maaşlarda düzenlemeye gidilmesi ve sendika istedikleri için toplandıklarını belirtti. Grev yapan çalışanlar, belediyeye ait araçlarda meydana gelen arızalarda çalışanlardan maaş kesintisi yapılmasına tepki gösterdi. Belediye önünde toplanarak haklarını arayan çalışanlar, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanları greve gitti

ANKARA - Ankara'da Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanları, haklarını alamadıkları iddiası ile greve gitti.

Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanı yaklaşık 150 kişi belediye önünde toplandı. Haklarını alamadıkları iddiası ile greve giden çalışanlar, iş bıraktı. Belediye çalışanları, maaşlarda düzenlemeye gidilmesi ve sendika istedikleri için toplandıklarını belirtti. Grev yapan çalışanlar, belediyeye ait araçlarda meydana gelen arızalarda çalışanlardan maaş kesintisi yapılmasına tepki gösterdi. Belediye önünde toplanarak haklarını arayan çalışanlar, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Etimesgut Belediyesi Sendika Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title