Haberler

Esnaflar Silaha Sarıldı

Esnaf Arasındaki Alacak Tartışması, Kısa Sürede Silahlı Kavgaya Dönüştü.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ndeki Kuyumcular Çarşısı'ndaki esnaf arasında başlayan alacak tartışması, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2'si ağır 7 kişi yaralandı, 1 kişi gözaltına alındı.

Sur İlçesi'ndeki Kuyumcular Çarşısı'nda, bugün öğlen saatlerinde esnaf arasında, daha önceki bir alacak olayıyla başlayan tartışma, kısa sürede karşılıklı hakaretlerle kavgaya dönüştü. Kavga sırasında birbirine girenler tabanca ve bıçak da kullandı. Kavgada Ömer Akamak, Maksut Bedevi ve Veysel Pervane yaralandı. Yaralı 3 kişi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların yakınları gittileri hastane önünde yeniden karşılaşınca ikinci kez kavga çıktı. Kavga sırasında hastane önünde taraflardan birinin yakınlarının bulunduğu 21 ED 383 plakalı otomobile 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Açılan ateşte Mustafa Gündüz, Tufan Timur, İhsan Güngören ve Emrah Canözü de yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Ömer Akamak ile Emrah Canözü, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına alırken, kaçan bazı kişilerin aramasının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title