Haberler

Esnaf ve Vatandaş Ziyareti

Güncelleme:

Esnaflarla tek tek görüşen Atalay, Köksoy ve beraberindeki heyet, hem esnafların beklentilerini dinlediler, hem de Ardahan da yeni dönemde yapılacak olan projeleri anlattılar.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Başkanımız Faruk Köksoy, beraberinde Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay, İl Başkanımız Yunus Baydar, Merkez ilçe Başkanı Tavittin Coşkun ve Kalabalık AK Parti heyeti, Şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek onlarla hasbıhal ettiler.

Belediye Başkanı ve çalışmaları hakkında vatandaşların görüşlerini alan Milletvekilimiz Atalay, esnafın ve vatandaşların olumlu görüş bildirmeleri karşısında mutlu olduğunu söyledi.

Piyade sokak da Bir esnafımız, "Köksoy'un 5 yıl içerisinde yaptığı projelerin Ardahan için çok önemli projeler olduğunu ve bazı büyük projelerinde yarım kaldığını biliyoruz. Bu projeler Ardahan'ın olmazsa olmazlarındandır. Bu projelerin tamamlanması içinde bizler AK Partiye, Faruk Köksoy'a desteğimiz her zaman devam edecektir" şeklinde konuştu.

Hal Caddesinde bir kıraathanede Başkan Köksoy ile kalabalık Ardahanlı hemşerilerimiz arasında Köksoy'un projeleri konuşuldu, bu projelerden bazıları; Havaalanı, İstanbul-Ardahan arası hızlı tren seferi, organik atıklardan enerji üretimi, Katı atık projesi, Atık su projesi, Kura Nehri üzerinde Elektrik Enerjisi üretimi, Şehirler arası otogar, Kapalı otopark yapımı, yağmur suyu şebeke projesi, tüm caddelerin sıcak asfalt yapımı, tarihi camilerin restorasyonu, Kale etrafı fıskiye-Şelale ile estetik bir şekilde ışıklandırılarak turizme kazandırılması, Belediye Hizmet Binası yapımı, Kafkas arı pazarının oluşturulması, mezarlıkların iç taksimatının düzenlenmesi, şehrin dört bir yanında yeşillendirme ağaçlandırma çalışmaları, tüm kaldırımların engelli uyumlu olarak yapılması, Karayolları alanlarının şehir dışına çıkarılması, Aziziye kışlasının üniversite yapılması ve çevre düzenlemesiyle birlikte turizme kazandırılması nehir üzerinde su sporları yürüyüş alanları yapımı vb projeler detaylı bir şekilde konuşularak Ardahan için bu projelerin hayati önem taşıdığı görüşüne varıldı.

Başkan Köksoy'a büyük teveccüh gösteren vatandaşlarımız, Başkandan ve hizmetlerinden çok memnun olduklarını söyleyerek, başarılarının devamını dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Atalay Faruk Köksoy Ak Parti Ardahan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title