Haberler

Eskişehir düdüklü tencerenin patlamasıyla yaralandı, şikayetçi olacak

Güncelleme:

Düdüklü tencerenin patlamasıyla yaralandı, şikayetçi olacakEskişehir'de börek ustası olan İsmail Ünal (40), akşam yemeğini pişirdiği düdüklü tencerenin patlaması sonucu yüzünden yaralandı.

Düdüklü tencerenin patlamasıyla yaralandı, şikayetçi olacak

Eskişehir'de börek ustası olan İsmail Ünal (40), akşam yemeğini pişirdiği düdüklü tencerenin patlaması sonucu yüzünden yaralandı. Eskişehir Şehir Hastanesi'nde 2'nci derece yanık teşhisi konularak tedavi gören Ünal, Yemek yaparken düdüklü tencere patladı, yüzümden ve omuzumdan yaralandım. Tencereyi imal eden firmadan şikayetçi olacağım, yalnız yaşadığım evde bu nedenle ölebilirdim dedi.

Tepebaşı ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi'ndeki bir apartmanın 3'ncü katında yalnız yaşayan börek ustası İsmail Ünal, geçen Perşembe günü eve geldikten sonra kendisi için düdüklü tencerede tavuk yemeği hazırladı. Mutfakta olduğu sırada patlayan düdüklü tencereden yüzüne sıcak su sıçrarken, tencere kapağı da omzuna çarptı. Yüzünden ve omzundan yaralanan İsmail Ünal, evdeki arkadaşının yardımıyla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne gitti. Burada yüzüne 2'inci derece yanık teşhisi konulan Ünal, bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Yüzü ve omzundaki yaralanma nedeniyle tedavisi süren Ünal, börek ustası olduğu için mutfağa yabancı olmadığını ve aynı düdüklü tencerede çok yemek pişirdiğini söyledi.

Düdüklü tencerenin suyunu ve derecesini kontrol ettiğini anlatan Ünal, Akşam geldim, iş çıkışında yemek yapmak istedim. Ocağa düdüklüyü koydum. Suyunu, derecesini her şeyini kontrol ettim. Numaraları var, onlar kontrol edip altını yaktım. 10 dakika sonra düdüklü patladı. Önce duvara geldi, ardından kafama geldi. Ocağa 1 metre uzaklıktaydım. Sol tarafımdan sıcak su geldi, arkasından da tencerenin kapağı geldi. Hemen hastaneye acile gittim. Orada yatış verdiler. 2'nci dereceden yanık tedavisi görüyorum. Sonuna kadar şikayetçi olacağım. Nereye kadar giderse. Hakkımı arayacağım. Bu gibi şeyler çok tehlikeli. Bunları bilinçlendirmek lazım. Bunu imal edenlerin biraz daha dikkatli olması lazım çünkü insan hayatı. Neden patladığı konusunda hiçbir bilgim yok. Ama anormal bir şey yoktu. Çünkü daha önce de kullandım. Kullandığım için biliyorum. Dikkatli de olurum her zaman ama bu sefer patladı dedi.

Yüzünde ve omzundaki yaralanma nedeniyle tedavisinin sürdüğünü kaydeden İsmail Ünal, Yüzümde var, omzumda var. Kapak gelip kafamı yardı, dikiş atıldı. Kapak fırladıktan sonra omzuma çarpıp yere düşüyor. Zaten sonrasında kendimi kaybettim. Yanımda arkadaşım vardı. O alıp hastaneye götürdü. Kendi çabamla da gidemedim hastaneye. Yalnız başıma olsaydım yığılıp kalırdım yarım saat yerde. Yanık tedavisi çok zor. Kafamı tam çeviremiyorum. Kulağım tam duymuyor. Hava ile teneffüs etmemesi lazım yüzümün. Sürekli de kremliyorum. Bu yüzden de dışarı çıkamıyorum. Sonuna kadar da şikayetçi olacağım şeklinde konuştu.

İsmail Ünal, tedavi sürecinin ardından düdüklü tencere üreten firmayla ilgili şikayette bulunarak hukuki mücadele başlatacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehir Hastanesi İsmail Ünal Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title