Haberler

ESKİŞEHİR'DEKİ OKULLARDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Güncelleme:

ESKİŞEHİR'de, Deprem Haftası nedeniyle tüm okullarda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

ESKİŞEHİR'de, Deprem Haftası nedeniyle tüm okullarda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Atatürk Ortaokulu'ndaki tatbikatta, 53 personel ve 632 öğrenci, 1 dakika 24 saniyede okulu tahliye etti.

Tepebaşı ilçesindeki Atatürk Ortaokulu'nda yapılan tatbikata Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, AFAD Müdürü Recep Bayar ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çalınan ilk sirenle sınıflarında bekleyen öğrenciler "Çök-kapan-tutun" yöntemini uygularken, ikinci sirenle birlikte idarecilerinin koordinesinde okulu 1 dakika 24 saniyede tahliye ederek, okul bahçesinde gruplar halinde toplandı.

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, tahliye işleminin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, "Az önce beraber bir tatbikat yaptık. Rabbim ilimizi, ülkemizi, dünyamızı her türlü afetlerden, olumsuzluklardan korusun diye dua ediyorum. 1 dakika 24 saniyede okulu tahliye ettik. Herhangi bir kargaşa ve olumsuzluk yaşanmadan çok güzel bir şekilde ve çok güzel bir zaman diliminde okulu tahliye ettiniz. Ben bu tatbikat için öncelikle okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve her şeyden kıymetli olan sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tatbikatın ardından öğrenciler okul baçesindeki kurumların çadır ve stantlarını gezdi, bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deprem Haftası Erol Ayyıldız Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title