Haberler

Babası ve annesi cezaevindeydi! 6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili 2 gözaltı

Güncelleme:

Eskişehir'de annesi ve babasının cezaevinde olması nedeniyle ikamet ettiği halası ve amcasının evinde bitkin halde bulunan, kaldırıldığı hastanede de hayatını kaybeden 6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili halası ve amcası gözaltına alındı.

Nur Elif T'nin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesinin ardından ölümünün şüpheli bulunması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğünce çalışma başlatıldı. Ölen kız ile ağabeyleri Yiğitcan T. (9) ve Metin T'nin (12), amcası ve halasıyla Fevzi Çakmak Mahallesi Uzunpınar Sokağı'nda yaşadığı eve giden ekipler, ikametin yaşam için kötü koşullara sahip olduğunu tespit etti.

Babası ve annesi cezaevindeydi! 6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili 2 gözaltı

2 ERKEK ÇOCUĞU KORUMAYA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği, amca ve halayı gözaltına alarak emniyete götürdü. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından "çocuğa kötü muamele" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Yetersiz beslendikleri ve güçsüz düştükleri belirlenen 2 erkek çocuğu ise Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.

Babası ve annesi cezaevindeydi! 6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili 2 gözaltı

BABA VE ANNE CEZAEVİNDE

Baba Gökhan T. ve anne Sibel T'nin cezaevinde tutuklu bulundukları, bu nedenle çocukların velayetinin halalarında olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eskişehir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title