Haberler

Eskişehir Basket Baş Antrenörü: Doğru Yöne Çok Önemli Bir Adım Attık

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital'ı 66-61 yenen Eskişehir Basket takımının Baş Antrenörü Brad Greenberg, "Doğru yöne çok iyi bir adım attık." dedi.

Galatasaray Liv Hospital'ı 66-61 yenen Eskişehir Basket takımının Baş Antrenörü Brad Greenberg, "Doğru yöne çok iyi bir adım attık" dedi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan Eskişehir Basket- Galatasaray Liv Hospital maçı sonrası düzenlenen basın toplantısına Eskişehir Basket Takımı Baş Antrenörü Brad Greenberg ile aynı takımın başarılı oyuncularından Kartal Özmızrak katıldı. Brad Greenberg, oyuncularının yüreklerini ortaya koyarak maçı kazandıklarını söyledi. Greenberg konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizim için doğru yöne çok iyi bir adım oldu. İyi takım olmak istiyorsan ve iyi bir takımı yenmek istiyorsan bugünkü gibi gerçekten mücadele etmemiz gerekiyor. Mücadelenin yanında aynı zamanda takım olarak bütün olmanız gerekiyor. Herkesin birbirine güvenmesi ve inanıyor olması gerekiyor takımda. Bu akşam bunu yaptık ve birbirimize yardım ettik. Müdafada gayet iyiydik. İkinci yarı hücumda da sadece bir top kaybıyla oynadık. Böylece hata yapmayarak en azından kendimize daha fazla skor yaratma imkanı tanıdık. Doğru yöne çok önemli bir adım attık fakat bundan sonra da çok bu şekilde adım atmamız gerekiyor. Bu akşam geçen haftadan biraz daha iyi uyuyacağımı söyleyebilirim."

DAHA PES ETMEDİK

Eskişehir Basket Takımı oyuncusu Kartal Özmızrak da "Gerçekten çok iyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray'ı yendik. Çok iyi çalıştık. Her zaman maçı kazanacağımızın sinyallerini veriyorduk. Ama büyük bir takıma karşı galibiyet alamamıştık. Bu galibiyet takımımız adına çok iyi oldu. Bu yıl bu kadar az sayı olan karşılaşma görmedim. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum gerçekten herkes yüreğini ortaya koydu. Biz daha pes etmedik. Bunu herkes bilsin istiyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda yükselen performansımızı devam ettireceğiz" dedi.

ATAMAN, BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

Galatasaray Liv Hospital Baş Antrenörü Ergin Ataman ise maçtan sonra sadece yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu. Ataman, düzenlenen basın toplantına katılmadı. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Liv Hospital Anadolu Üniversitesi Kartal Özmızrak Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title