Haberler

Eskişehir-Bahçeli, Ruhsar Demirel'in Annesinin Cenaze Törenine Katıldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in vefat eden annesi Şeküre Torunoğlu'nun Eskişehir'deki cenaze törenine katıldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in vefat eden annesi Şeküre Torunoğlu'nun Eskişehir'deki cenaze törenine katıldı. Ankara'dan Eskişehir'e gelen Devlet Bahçeli bir süre Turunç Otel'de dinlendi. Bahçeli daha sonra, Kadın ve Aileden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in dün Ankara'da vefat eden annesi Şeküre Torunoğlu için Eskişehir Reşadiye Camii'nde düzenlenen cenaze törene katıldı. Devlet Bahçeli, cami bahçesinde annesinin tabutu başında duran Ruhsar Demirel'e başsağlığı diledi. Cenaze törenine Devlet Bahçeli'nin yanısıra Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile çok sayıda kişi katıldı.

Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Şeküre Torunoğlu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığa götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Ruhsar Demirel Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title