Haberler

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 8 ay yanında çalışan Ali Edizer'i anlattı: Bu arkadaş anormal

Güncelleme:

Medeni kanunu hedef alarak erkeklere ikinci eş çağrısı yaptıktan sonra görevinden alınan Ali Edizer ile ilgili açıklamalarda bulunan Akdağ, "Bana 8 ay süreyle Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Uyum sağlayamayınca ayırdım. Söyledikleri tasvip edilecek şeyler değil, bu arkadaş anormal" dedi.

Medeni kanunu hedef alarak erkeklere ikinci eş çağrısında bulunan GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, gelen tepkilerin ardından görevinden alınmıştı. Edizer'in, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile 8 ay çalıştığı ve bu dönemde yükselişe geçtiği gündem olurken, Akdağ, konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Recep Akdağ 8 ay özel Kalem Müdürü olarak yanında görev alan Edizer'i 'Anormal' olarak değerlendirdi. Edizer'in kendi bakanlığı dönemindeki yükselişiyle ilgili de konuşan Akdağ, "Ben o kısımları bilmiyorum, hatırlamıyorum. Bizim zamanımızda böylesine kabul edilemeyecek söylemleri olan bir kişi değil. Bir tane kendini bilmezden dolayı bizim hakkımızda hüküm verilmesi yanlış" dedi.

"BU ARKADAŞ ANORMAL"

Edizer ile 2012'de çalıştığını belirten Akdağ, "Bana 8 ay süreyle Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Uyum sağlayamayınca ayırdım. Söyledikleri tasvip edilecek şeyler değil, bu arkadaş anormal. Benimle 2012'de çalıştı ve çalışmasını verimli bulmadım, tüm irtibatım bu kadar" ifadelerini kullandı.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdar, 8 ay yanında çalışan Ali Edizer'in anormal olduğunu söylediRecep Akdağ

"BANA RECEP ABİ DİYEBİLECEK BİRİSİ DEĞİL"

Edizer'in kendisine 'Recep Abi' diyebilecek biri olmadığını vurgulayan eski bakan Recep Akdağ, "İdari ya da adli soruşturmayı gerektirecek bir şey varsa bunun gereğini de yerine getirirler. Benim şahsımla ilişkilendirilmesi yanlış olur. Genel sekreterlikte çalışmışsa o genel sekreterin takdiridir. Genel müdürlükte genel müdür yardımcılığında çalışmışsa o genel müdürün takdiridir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Akdağ Ali Edizer Sözcü Akdağ Haberler

500

Yorumlar (133)

vatandaş:

kardeşim sormazlar mı sizeliyakat nerde diyegercekten o makamlarda çalışacak cok ıyı nıyetli başarılı ülkesine faydası dokunacak insan varken neden elediniz mülakat adı altında? neden tarikatcıları doldurdunuz kamu kuruluşlarına? atatürk bunlarla boşuna mı ugrastı? cunku bunlar bırer maşa. bunların dugmesıne gavur bassın ülkeyi satarlar

39
9
yanıtYanıtla
Yg:

Ne güzel soylemissiniz.

yanıt1
yanıt1
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

ESKİDEN BU ARAP HAYRANI GERİCİ TAYFA BIRAK GATA’DA BAŞHEKİM OLMAYI BAHÇESİNE GİREMEZDİ ÖNÜNDEN BİLE YÜRÜTMEZLERDİ NE HALE GELDİ GÜZEL ÜLKEM.

23
22
yanıtYanıtla
TURK:

yobazlar tarafından yönetilirsen başhekimin bilim insanı olmasını bekleyemezsin. o da yobaz olacak tabi ki. bu daha iyi günleriniz yakında şeriatçı kolluk kuvvetleri bile göreceksiniz. sindire sindire alıştıra alıştıra bu ülke iran olacak

yanıt15
yanıt9
Alperen:

Adam doğruyu söyledi, dokuz köyden kovuldu.

14
28
yanıtYanıtla
HAMDİ:

YORUMLARA BAKINCA İNSAN OLARAK NE KADAR BAŞKA DÜŞÜNEN İNSANLARI LİNÇ ETME HEVESLİSİ BİR MİLLET OLDUĞUMUZ ORTAYA ÇIKIYOR. BU BEYEFENDİNİN SÖYLEDİĞİ BİR ŞEY YOK. AYNI AYETİ BEN DE SÖYLÜYORUM ALLAH IN BİZ MÜSLÜMANLARA VERDİĞİ BİR RUHSAT. GALİBA BAZILARI ŞUNU ANLAMAK İSTEMİYOR. BATI TOPLUMUNDAKİ GİBİ BİR EŞ EVET ON TANE BAŞKA KADINLA GEZ DOLAŞ ÇOCUKLARIN BABASI KİM? BU MÜSLÜMANLAR İÇİN GEÇERLİ BİR AYET İNANMAYANLARA ZOR EDEN Mİ VAR? HEMEN TARİKATLARA SALDIRMAK UCUZ KAHRAMANLIK . DİN GARİP GELDİ GARİP GİD

17
21
yanıtYanıtla
1907:

Nedir bu pis sakallar ya

17
19
yanıtYanıtla
Dini devlet yönetiminde kullanmayalım:

Başımıza ne geldi ise bu yobazlar yüzünden geldi.

15
21
yanıtYanıtla
Ahmet:

Dinde seni Cennete götürmez cehenneme yollar ALLAHA sınır çizen müşrik seni

yanıt2
yanıt6
HAZAR:

herşey karluklar denen cahillerin bedevilerin dinini seçmesiyle başladı. talas ta iğrenç bedeviler yerine romalılarla karşılaşsaydık bugün bambaşka bi millet olabilirdik

yanıt5
yanıt7
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title