Haberler

Eski Milletvekili Ünal Yaşar Toprağa Verildi

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Gaziantep milletvekillerinden Ünal Yaşar, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Gaziantep milletvekillerinden Ünal Yaşar, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Anavatan Partisi'nden 3 dönem Gaziantep Milletvekilliği yaparak parlamentoda görev alan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ünal Yaşar, düzenlenen cenaze töreniyle Gaziantep'in Nizip ilçesinde toprağa verildi. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazı öncesinde, Yaşar'ın ağabeyi ve aynı zamanda eski devlet sanatçısı olan Nejdet Yaşar taziye dileklerini kabul etti. Yaşar'ın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında, Nizip Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu sırada, Milletvekili Yaşar'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze namazına; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, İlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç ve çok sayıda kişi katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şirin Ünal Gaziantep Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title