Haberler

Eski Manken Engin Koç Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! Engin Koç Kimdir?

Güncelleme:

Eşi Pınar Koç ile katıldığı '2.Sayfa' programında hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan eski manken Engin Koç kimdir?

Eşi Pınar Koç ile birlikte teve2'de katıldığı '2.Sayfa' programında hakkında bilinmeyenleri anlatan , eşiyle internetten tanıştığını açıkladı.

ENGİN KOÇ KİMDİR?

, 27 Ağustos 1959 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesinin adı Gül Koç olan eski mankenin, Verda Araz adında bir de kız kardeşi var. Lise eğitiminden sonra eğitimine devam etmedi. 16 yaşında mankenliğe başladı ve 17 yaşında iken 1976 yılında Ajda Pekkan, Cüneyt Arkın, Seyyal Taner, Sezen Cumhur Önal'ın jüri üyesi olduğu Saklambaç Gazetesi'nin 'Mankenler Kralı' yarışmasına katılarak birinci seçildi.

KUAFÖRDE ÇIRAKLIK YAPTI

Koç, bir dönem Galatasaray'ın altyapısında voleybol oyunculuğu yaptı. 1973 yılında bir yıl süre kuaför salonunda çıraklık,1976 yılında ise sigortacılık yaptı. 2003 yılında emekliliğe ayrılan , 2004 Best Model Turkey yarışmasının İstanbul Princess Hotel'de yapılan ön elemelerinde Faruk Saraç, Şenay Akay, Sinemis Candemir, Zeynep Özal, Kıvanç Tatlıtuğ, Erkan Özerman, Müge Anlı, Ege, Engin Koç, Berk Oktay, Ece Sükan, Erol Albayrak, Ebru Ürün, Oğuz Müftüoğlu, Mert Kılıç, Nuri Özen, Şebnem Sürücü ve Adalet Çınar ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

PINAR KIVRAK İLE EVLENDİ

Daha önce iki kez evlenip boşanan 'un eski eşleri yabancı uyrukluydu. Ardından, 2009 yılında internette tanıştığı turizmci ve oyuncu Pınar Kıvrak ile 29 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. Bu evlilikten Burga adında bir oğlu olan Engin Koç, birçok sinema filmi ve dizilerde oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Engin Koç Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title