Haberler

ESKİ KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRÜP, ESKİ EŞİNİ DE YARALAYAN ZANLI TUTUKLANDI

Güncelleme:

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde sokakta tartıştığı eski kayınvalidesi Aysel Genç'i (62) tabancayla öldürüp, eski eşi Seher Genç'i de yaralayan Davut Yiğitoğlu, tutuklandı.

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde sokakta tartıştığı eski kayınvalidesi Aysel Genç'i (62) tabancayla öldürüp, eski eşi Seher Genç'i de yaralayan Davut Yiğitoğlu, tutuklandı.

Olay, pazar günü saat 19.45 sıralarında Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9593 sokakta meydana geldi. Davut Yiğitoğlu, sokakta karşılaştığı eski eşi Seher Genç (31) ve annesi Aysel Genç ile tartıştı. Yaşanan gerginlik sırasında belinden tabancasını çıkaran Yiğitoğlu, eski eşini karnından, eski kayınvalidesini ise başından vurdu. Anne ile kızı kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheli olay yerinden otomobille kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan anne Aysel G. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kızı Seher G. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANNE ÖLDÜ, KIZININ DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Eski damadı tarafından tabancayla başından vurulan Aysel Genç, tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Seher Genç'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ ESKİ DAMAT TUTUKLANDI

Olay yerinden otomobille kaçan Davut Yiğitoğlu, bir süre sonra polise teslim oldu. Şüpheli ilk ifadesinde boşanma meselesi yüzünden çıkan tartışma sırasında eski eşi ile kayınvalidesine ateş açtığını itiraf etti. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Davut Yiğitoğlu, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabağlar İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title