Haberler

HDP'li Eski Vekil İbrahim Ayhan Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

HDP'den 2 dönem Şanlıurfa Milletvekili olan İbrahim Ayhan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ayhan'ın cenazesi Şanlıurfa'da toprağa verilecek.

HDP'den 2 dönem Şanlıurfa Milletvekili olan İbrahim Ayhan, geçirdiği kalp krizi sonucu Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Hewler kentinde hayatını kaybetti. Ayhan'ın cenazesi Şanlıurfa'da toprağa verilecek.

HDP'Lİ ESKİ VEKİL KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) iki dönem Şanlıurfa Milletvekili olan İbrahim Ayhan, hayatını kaybetti. Ayhan'ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Hewler kentinde gece saat 01.00'de kalp krizi geçirmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

ŞANLIURFA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

İbrahim Ayhan'ın eşi Rezan Ayhan da ölüm haberini doğruladı. Ayhan'ın Şanlıurfa'da toprağa verileceği öğrenildi.

İBRAHİM AYHAN KİMDİR?

TBMM 24 ve 25'inci dönem milletvekili İbrahim Ayhan, 5 Ekim 2010'da KCK davası kapsamında tutuklanmış, 3 Ocak 2014'te tahliye edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi İbrahim Ayhan Milletvekili Şanlıurfa 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Gokturk:

Sira mahkemeyi kubraya hesap vermeye geldi...

35
12
yanıtYanıtla
11 KÖY...:

BU TURUNCU LİSTEDEMİYDİ YOKSA GRİMİYDİ . . . PARDON BU MECLİS LİSTESİNDEYMİŞ

29
14
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve hdp ailesinin başı sağolsun ??

16
23
yanıtYanıtla
Sogomon:

Ölüme sevinilmez türkü kurdu lazi olmaz acinin Allah rahmet eylesin müslüman kişi ölünün arkasindan konusmaz HDP yi sevmesemde kim olursa olsun aciya saygi duyarım dirilerimiz birbirini bogazliyor bari olulerimizi kavga ettirmeyelim ailesine Allah sabır versin

27
6
yanıtYanıtla
din üzerinde yorum yapmayınnnnn:

ahmet kardeşim din allah c. c ile kul arasındadır kimin müslüman olarak öldüğünü ancak allah bilir şöyle bir dünyaya bak dünyada o kadar müslüman diyen insan varki ama yüzde 80 ninde zina içki kumar yalan iftira yolsuzluk gibi bir çok insan var bu tür yaşayanlarada müslüman diyebilirmiyiz sizce ama ataist olarak yaşayan tabiri caiz ise günahkar diye bildiğimiz insanlar öleceği anda günahlarından tövbe edip kelimei şahadet getirip ölüyor allah tövbe edenleri afediyor bizde ölülere saygı duyarız. . .

yanıt0
yanıt0
malatyalı kürt:

Ne rahmeti ite yılana çiyana rahmet mi okunurmuş ? sen rahmetin ne olduğunu ve kimlere okunduğunu biliyormusun?

yanıt0
yanıt2
Memo:

Allah rahmet etsin aylesinin başı sağolsun

10
15
yanıtYanıtla
MR:

Bir vatan haini daha hainliğini gerçekleştiremeden göçtü bu dünyadan. Şimdi hani o örgütün direttiği ateist veya ne yüdüğü belirsiz uydurma kürtlere yapıştırmaya çalıştıkları din dedikleri şekilde mi gömülecek? Amaçları islamdan kürtleri uzaklaştırıp bölmeyi başarmak. Kim ne derse desin İslami birliktelik olmasa çoktan bu vatan bölünürdü. Çalıştıkları yer burası malesef. Taaa ingilizlerin İstanbulu terk etmesini sağlayan da laikliği dayatıp kabul ettirmeleri değil mi? Çünkü nihai amaç buydu.

7
17
yanıtYanıtla
neco:

yazik boyleleri hic rahat durmaz huylu huyundan vaz gecmez simdide gidip o tarafi karistiracak

10
12
yanıtYanıtla
ferdinand:

hesap zamanı. ver şimdi hesabını.

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title