Haberler

Eski Bakan Mehmet Ağar Gelinini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar’ın gelini Badısabah Ağar son yolculuğuna uğurlandı.

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar'ın gelini Badısabah Ağar son yolculuğuna uğurlandı. İş, siyaset, spor camiasından çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde Ağar, "İçimiz yanıyor" derken, 8 yaşındaki torunu ise annesinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar'ın gelini, oğlu Tolga Ağar'ın eşi Badısabah Ağar 36 yaşında hayatını kaybetti. Badısabah Ağar için Üsküdar'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii'nde öğlen namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Fatih Terim, Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen, Faik İçmeli, Cavit Çağlar, Hüsamettin Özkan, Haluk Ulusoy, Aydın Doğan, Celal Adan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, eski rektörlerden Kemal Alemdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Egemen Bağış, Muammer Güler gibi iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Mehmet Ağar'ın kendisiyle aynı ismi taşıyan torunu 8 yaşındaki Mehmet Ağar, annesinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Eski Bakan Mehmet Ağar, oğlu Tolga Ağar ile birlikte taziyeleri kabul etti.

"Yüreğimiz yanıyor"

Gelinini kaybetmenin acısını yaşayan Mehmet Ağar, "Ne diyebilir ki yüreğimiz yanıyor, daha ne diyeyim" dedi.

Badısabah Ağar'ın cenazesi helallik alınmasının ardından cenaze aracına konularak, defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Ağar ailesinin Baltalimanı Polisevi'nde bu akşam taziyeleri kabul edeceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ağar Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title