Haberler

Eski Bakan'ın Kardeşinden Göstericilere Ağır Hakaret

Güncelleme:

Binali Yıldırım'ın kardeşi ve Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Uğur Kurt'un vurulmasının ardından Twitter'da ağır hakaretler yazdı.

Eski Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın kardeşi, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında Uğur Kurt'un vurulmasının ardından "Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz!" diye tweet attı.

Gelen tepkiler üzerine İlhami Yıldırım, önce bir süreliğine hesabını askıya aldı, ardından tweetlerini gizlemeye aldı.

"EŞŞEK GİBİ SESSİZCE YAŞAYACAKSINIZ" HAKARETİ

Okmeydanı'nda çatışmalar devam ederken İlhami Yıldırım Twitter'dan "Biz bu ülkeyi Molotofla, tabancayla, havai fişekle, taş, sopayla değil, NENE hatunlarla, yırtık ayakkabıyla savaşarak kurduk! Size mi vereceğiz" diye yazdı ve şöyle devam etti: "Ya bu Ülke de Eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz! Sizlere her kim destek oluyor, yüz veriyorsa o da şerefsizdir! Eğer arpanız fazla geldiyse o arpayı önünüzden almayı da biliriz! Arpa taşıyanları da biliriz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Binali Yıldırım İlhami Yıldırım Türk Kızılayı İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (236)

Halil YAZICI:

Uğur KURT Molotof atarken vurulmadı. Cenaze törenine katılmak için beklerken başından vuruldu. Allah masum insanların öldürülmesine alkış tutan siz şeytan ruhlu insanların BELASINI TEZ ZAMANDA VERSİN.

41
44
yanıtYanıtla
ANTİ-AKEPEsaffet_b@yahoo.de:

AMİİİİN !!!

yanıt0
yanıt0
ferhatferhatozdogan@hotmail.com:

Nede güzel söylemiş ağzına sağlık keşke devlet bir kanun çıkartıp polise taş atanları anında vursalar. İlhami yıldırım ağzına sağlık

41
39
yanıtYanıtla
Türkiyemvatan_sever13@yahoo.de:

ayni uygulamayi keske devleti soyanlarada yapsalar….

yanıt0
yanıt0
murat canmurat_genel@hotmail.com:

aynı şeyi hırsızlarada yapsalar bizde son senelerde hırsızlık neden böyle hortladı diye düşünüyorduk. birde hırsızlarıda öyle yargılamadan infaz etselerdi iyi olacaktı

yanıt0
yanıt0
cahillik tehlike yaratırmeee@hotmail.com:

meraklanma yakında sıra sana da gelir!.. o kurşunlar her yerde evde sokakta camide okulda rahatlarsın nesiniz siz yahu ne tür bir canlı işte o gün o tanımadığın insanlar senin içinde sokağa çıkar gerekirse ölür işte böyle güzel bir halk ya siz siz nesiniz yahu?***vicdan yerine duble yolların betonumu taşıdığınız?

yanıt0
yanıt0
MUHSİN KURDAL:

KIZILAYDAKİ ARPA SANA FAZLA GELMİŞ HERALDE,,,

46
17
yanıtYanıtla
demokrat:

Alp Gürkanı serbest bırakın, Yılmaz Özdili vatanhaini yapın, bakanların suçsuzluğunu onaylayın, vatandaşları dövdürtün tekmeleyin, her yönden suçsuz olan Kurtu öldürün, 17 aralıkdan hiç başlamıyalım burada. Millet hırsından sokağa dökülünce buna anca Türkiyenin en aptal kısmını şaşırır.

37
18
yanıtYanıtla
Adınız Yazıncenk karadağ:

doğru söylemiş neyi savunacağımızı ve ülkemizi koruyacağımzı artık anlayalım ve bilelim.bırakın artık saçma sapan eylemleri...

24
29
yanıtYanıtla
Vatansevervatan_sever13@yahoo.de:

kardesim, ne herseyi eyleme bagliyorsunuz, adam cenaze törenine gitmis! Burda öyle büyük konusuyorsunz, sizin ayleden, akrabadan veya tanidinz birisine o kursun yanlislamaya isabet tutsaydi, aynisini yazarmiydin?

yanıt0
yanıt0
Tüm 236 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title