Haberler

Eski Bakan Güçlü'den Büyükşehir'e Övgü

Güncelleme:

Tarım ve Köy İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Büyükşehir'in tarım ve hayvancılık hizmetlerini övdü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tarım ve Köy İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü'yü ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulunan eski Bakan Güçlü, Kocaeli'nin her geçen gün geliştiğini söyledi. Ziyarette Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da hazır bulundu.

"AVRUPA STANDARTLARININ DA ÜSTÜNE ÇIKACAK"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin köylere veteriner hekim ve ziraat mühendisi desteği vermesinin çok önemli bir hizmet olduğunu vurgulayan Güçlü, "İnanıyorum ki Kocaeli'deki tarım ve hayvancılık Avrupa standartlarının da üzerine çıkacak" dedi.

KÖYE DÖNÜŞ HIZLANSIN İSTİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu ise köye ve köylülere çok büyük önem verdiğini belirterek köylerin gelişmesi için büyük çaba sarf ettiklerini vurguladı. Köye geri dönüşün hızlanacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Kent hayatından sıkılan herkes köylere dönecek. Biz bunu hızlandırmak için köylerimize önemli yatırımlar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Sami Güçlü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title