Haberler

Eski Asayiş Daire Başkanı Eryılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Otomobilinde vurulmuş olarak bulunan eski Asayiş Daire Başkanı emekli Emniyet Müdürü Hasan Eryılmaz'ın cenazesi Kocatepe Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Otomobilinde vurulmuş olarak bulunan eski Asayiş Daire Başkanı emekli Emniyet Müdürü Hasan Eryılmaz'ın cenazesi Kocatepe Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Emekli Emniyet Müdürü Eryılmaz'ın yanısıra emekli Hava Pilot Tuğgeneral M. Bürhan Özbayram, Kıbrıs Gazisi emekli Pilot Albay Tayyar Akın ve emekli Emniyet Müdürü İlhan Eren için de öğle namazına müteakip Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Eryılmaz'ın eşi Meryem, oğulları Yavuz ve Oğuz Eryılmaz ile yakınlarının yanısıra İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara

Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, CHP Milletvekili Sinan Aygün, eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş, Ünal Erkan, Saffet Arıkan Bedük, eski DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel, Orhan Taşanlar ile siyaset ve emniyet teşkilatın tanınmış isimleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Eryılmaz'ın naaşı toprağa verilmek üzere İncek Mezarlığı'na götürüldü. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Eryılmaz Kocatepe Kıbrıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title