Haberler

Eşini, kayınvalidesini ve komşusunu öldüren katil damadın ifadesi ortaya çıktı: Karımın başka adamla ilişkisi vardı

Güncelleme:

İzmir'in Bayındır ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen adam, eşini ve kayınvalidesini silahla vurarak öldürürken, sesleri duyarak dışarı çıkan ve damat tarafından silahla vurulan komşu da hayatını kaybetti. 3 kişinin yaşamını yitirdiği olayda, katil damadın ifadesi ortaya çıkarken, eşinin bir adamla ilişkisi olduğunu iddia etti.

İzmir Bayındır'da damat dehşeti yaşandı. Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Hacı İbrahim Karaselvi Sokak'ta bulunan ikamette meydana geldi. İddiaya göre, kayınvalidesi Serpil Palalı'nın (45) evine gelen boşanma aşamasındaki damat Hüsnü Tümen, kayınvalidesi Serpil Palalı ve eşi Serap Tümen (25) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardında Tümen, kayınvalidesine ve eşine silahla ateş etti. Anne kız kanlar içerisinde yere yığılırken, cani damat evin dışına çıktı. İddialara göre Tümen, sesleri duyarak olay yerine yaklaşan komşu Hamza Kuzucuk'a (45) da ateş ederek ağır yaraladı. Zanlının kayınvalidesi Serpil Palalı ve eşi Serap Tümen olay yerinde, komşusu Hamza Kuzucuk ise hastanede hayatını kaybetti.

Hüsnü Tümen, Hatay Mahallesi Çayır Caddesi üzerinde suç aleti ile birlikte polis tarafından yakalandı.

KATİL DAMADIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: EŞİMİN BİR ADAMLA İLİŞKİSİ VARDI

Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçundan cezaevine giren zanlının ilk ifadesinde, cezaevinde olduğu dönemde eşinin D.A isimli bir adamla ilişkisi olduğunu, Tire ilçesinde ev tutarak birlikte yaşadıklarını öğrendiğini, cezaevinden çıktıktan sonra Buca Adatepe'de ev tutarak oraya yerleştiklerini, eşinin 1 hafta sonra tekrar kaçarak şahsın yanına gittiğini söylediği öğrenildi.

ELİNDEN TELEFONU ALIP MESAJLARI GÖRÜNCE DEHŞET SAÇTI

Bunun üzerine boşanma davası açtığını iddia eden zanlı, eşinin birlikte yaşadığını öne sürdüğü D.A.'nın kendisine tahrik edici mesajlar attığını ileri sürdü. Bunun üzerine Bayındır'a eşinin kayın valisiyle birlikte yaşadığı eve gittiğini, eşinin elinden telefonu alarak mesajları okuduğunu ve sonrasında kayınvalidesinin kendisinin üzerine yürüdüğünü anlatan Hüsnü Tümen, önce kayınvalidesine ve sonrada eşine ateş ettiğini, dışarı çıkıp intihar edeceği esnada dışarıdan gelen kişinin silahı elinden almak istediği anda silahın ateş aldığını öne sürdü.

Eşini, kayınvalidesini ve komşusunu öldüren katil damadın ifadesi ortaya çıktı: Karımın başka adamla ilişkisi vardı

Eşini, kayınvalidesini ve komşusunu öldüren katil damadın ifadesi ortaya çıktı: Karımın başka adamla ilişkisi vardı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bayındır İzmir Haberler

500

Yorumlar (7)

Öztürk:

Asın bu pisliği cezadan indirim almak için yalan söylüyor. O zaman komşuyu neden ateş ediyor. Bu iyi hal mahkemedeki iyi tutum ve davranışları vb indirim olmamalı.o zaman ölenlerin can ve yaşama hakkına karşı olumsuz bir taraf tutulmuş olmaz mı.

7
6
yanıtYanıtla
Mehmet BOYABAT:

Ölen adama ve hapse giren adama üzüldüm gerisini salla.

6
3
yanıtYanıtla
Es:

Doğruysa boşa gitsin nalet kadını hapise girmiycen deymez gençliğini yakacan

7
1
yanıtYanıtla
Derya:

adam öldürmekle iyi yapmış hak etmişler ölmeyi elerine saglık

1
3
yanıtYanıtla
Oku:

İstanbul sözleşmesi neden kabul edildi, neden kaldırıldı.

1
1
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Kocasını aldatan kadın, aldatma üzerinde yakalansa bile kocasından davacı olup kocasını evden uzaklaştırabilir. İstanbul Sözleşmesinin verdiği bu haklar kadının ölüm emridir. Herkes görevini ve sorumluluğunu bilecek ona göre davranacak. Kadın kocasının namusuna sahip çıkacak, koca da hanımının canına kast etmeyecek ona kötülük etmeyecek.

1
0
yanıtYanıtla
B:

Siz kafayı yemişsiniz ruh hastaları. Ölen 3 kişi var burada dediklerinize bakın. Hepinizin tedaviye ihtiyacı var ruh hastaları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title