Haberler

Eşini Boğarak Öldüren Zanlı Yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde, boğularak öldürülen Gülistan Ç.’nin cinayet zanlısı olarak aranan eşi Abdüllatif Ç., yakalandı.

İzmir'in Konak ilçesinde, boğularak öldürülen Gülistan Ç.'nin cinayet zanlısı olarak aranan eşi Abdüllatif Ç., yakalandı. Abdüllatif Ç., ilk ifadesinde, ailevi nedenlerle tartışırken itince düştüğünü, daha sonra boğazından sıktıktan sonra hareketsiz kalınca kaçtığını söylediği öğrenildi.

Olay, geçen cumartesi saat 19.00 sıralarında, Yenişehir semti Gürçeşme Caddesinde bir evde meydana geldi. Anne ve babasını ziyarete gelen Alev Ç., zili defalarca çalmasına rağmen kapı açılmadı. Telefonla ailesine ulaşamayan Alev Ç, durumdan şüphelenip polise haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, Alev Ç.'nin annesi Gülistan Ç.'yi yerde hareketsiz yatarken buldu. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri, boynunda morluk bulunan Gülistan Ç.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Gülistan Ç.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ARKADAŞININ İŞYERİNDE YAKALANDI

Öte yandan polisler, yaptığı araştırmada, cinayete kurban giden Gülistan Ç.'nin cinayet zanlısının işsiz olan eşi Abdüllatif Ç. olduğunu tespit etti. Bu yönde soruşturmayı derinleştiren Cinayet Bürosu dedektifleri, Abdüllatif Ç.'nin İkiçeşmelik semtinde bir arkadaşının işyerinde saklandığını tespit etti. İş yerini abluka altına alan polis, dün akşam saatlerinde işyerine baskın yapıp Abdüllatif Ç.'yi yakaladı. Gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Abdüllatif Ç. ilk ifadesinde, "Evde kimsenin bulunmadığı sırada, eşimle ailevi nedenlerden dolayı tartışma yaşadım. İtince düştü ardından boğazını sıktım. Hareketsiz kalınca evden kaçtım. Eşini öldürmek istemedim" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından Abdüllatif Ç.'nin adliyeye sevk edileceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Gürçeşme Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title