Haberler

Eşini öldürdükten sonra "Oh be, namusumu temizledim" diye bağıran katil kocanın camlara yazdığı yazılar dikkat çekti

Güncelleme:

Denizli'de Erkan Sivrikaya boşanma aşamasında olduğu Meral Sivrikaya ile konuşmak için kızının evine gitti. Eve giremeyen Sivrikaya 6 katlı binanın çatısına çıkarak iple 5. kattaki kızının evine girdi. Burada eşi ile tartışan Erkan Sivrikaya, kadını defalarca bıçakladı. Sivrikaya'nın cinayetin ardından, "Oh be, namusumu temizledim" diye bağırdığı belirtilerken, evin camlarına "Evine dön, namus, yuvana dön, yoksa af yok" şeklinde yazılar yazması dikkatlerden kaçmadı.

Olay, Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Meral Sivrikaya (51) 10 gün önce eşi Erkan Sivrikaya (52) ile aralarındaki tartışmanın ardından kızı Özlem Yılmaz'ın evine yerleşti.

İP SARKITARAK BALKONA GİRDİ

Bu durumu sindiremeyen Erkan Sivrikaya, kızının yaşadığı 6 katlı apartmana girerek, 6. katındaki boş dairede bir süre bekledi. Evde bulunan damadı Hasan Yılmaz ile kızı Özlem Yılmaz'ın uyumasını bekleyen Erkan Sivrikaya, daha sonra 6. kattan 5. kattaki dairenin balkonuna ip yardımıyla sarkarak atladı.

Eşini öldürdükten sonra 'Oh be, namusumu temizledim' diye bağıran katil kocanın camlara yazdığı yazılar dikkat çekti

"OH BE NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

Katil eş, balkonuna atlayarak girdiği dairede eşi Meral Sivrikaya'yı bıçak darbeleri ile ağır yaraladı. 10'nun üzerinde bıçak darbesi alan Meral Sivrikaya, kanlar içerisinde yerde kaldı. O sırada evden kaçmaya çalışan katilin, "Oh be, namusumu temizledim" diyerek bağırdığı öğrenildi. Çevredeki esnaflar, koşarak kaçmaya çalışan Erkan Sivrikaya'yı durdurarak bölgeye sevk edilen polis ekiplerine teslim etti. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri ise ağır yaralanan Meral Sivrikaya'ya ilk müdahalede bulunduğu Meral Sivrikaya ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Eşini öldürdükten sonra 'Oh be, namusumu temizledim' diye bağıran katil kocanın camlara yazdığı yazılar dikkat çekti

EVİN CAMINA YAZILAR YAZDI: EVİNE DÖN, NAMUS

Öte yandan Sivrikaya'nın 6. kattaki dairenin balkonda bulunan her iki cama da "Evine dön, namus, yuvana dön, yoksa af yok" şeklinde eliyle yazılar yazması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (21)

ERGÜN:

BİRİLERİ ŞERİAT DEDİĞİ ZAMAN KARŞI ÇIKIYORLARDI, ŞİMDİ ŞERİAT OLSA BAK BAKALIM YAPABİLYORLARMI. ZATEN ALKOLÜ İÇEN UYUŞTURUCU KULLANAN BİRİLERİNE ZARAR VERİYOR. SONRADA KAFAM GÜZELDİ DİYORLAR. UNUTMAYIN ALLAH KORKUSU OLAN HİÇ BİR CANLIYA ZARAR VERMEZ.

30
19
yanıtYanıtla
Cevap:

Namusunu temizleyememişsin çünkü namus kişiseldir. Keşke kendini öldürseydin.

31
6
yanıtYanıtla
biraz düşünebilse:

diyelim ki aldatmış, sen o kişiyi öldürünce o senin düştüğün rezilliği, hapiste çektiğini bile bilmeyecek, yapacağın basit, git boşa, seni seveni bul o kişiye ne kaybettiğini göstermiş ol, şimdi ne oldu her 2 dünyanıda kaybettin

23
5
yanıtYanıtla
demek ki neymiş:

Ülkemizde adalet öldükten sonra varmış

19
8
yanıtYanıtla
mahmut:

zina suç olmalı ve cezalandırılmalı anca öyle kadın cinayeti biter erkek sinirlenmez kadın zina etmez elalemle

10
12
yanıtYanıtla
AAÖ:

Kadının zina ettiğini nerede okudunuz acaba, siz ve sizin gibi insanlar bu şekilde her evinden, şiddetten kaçına zina ediyordu etiketini yapıştırmak yerine acaba ne yaşadı bu kadın diye sorsanız çoğu kadın cinayeti zaten engellenir.

yanıt16
yanıt6
sami:

Seni de temizlerler inşallah

16
3
yanıtYanıtla
Bu kadın cinayetleri:

fazlası ile attı mı ne oluyor günlük haber okuyan insanım hergün ayrı bi kadın cinayeti haberi Allah sonumuzu hayır eylesin

15
3
yanıtYanıtla
MARASLİ:

KADIN CİNAYETİ BİTMEZ

yanıt7
yanıt2
Adil:

Nden sürekli erkekler suçlu gibi gösteriliyor kadınlar adamın parasını ye yapmadığını birakma aldatsin öldü nden yapıyorsunuz bunu istemiyorsan boşan sonrasın da ne yapacaksan yap.

6
12
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title