Haberler

Çocuğunu satmak istediler, yetmedi fuhuşa zorladılar! Kabul etmeyince darp edip kayda aldılar

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta fuhşa zorlanan ve hamile kaldıktan sonra çocuğunun satılacağını öğrendiği için ilaç içerek düşük yapan Özbekistan uyruklu kadın darbedildi. Hesapları tutmadığı için sinirlenen saldırganlar, kadını darp ettikleri anları cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Esenyurt'ta fuhuşa zorlanan ve karnındaki bebeği satılmak istenilen Özbekistanlı Muxlısaxon Karımova ilaç içip düşük yapınca darbedildi. Saldırganlar o anları cep telefonu ile kaydetti. Görüntülere ulaşan Karımova polise gidip şikayetçi oldu. Çocuğunu düşürüp klozete attığı tespit edilen Karımova gözaltına alınırken, diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Olay, Esenyurt'ta geçtiğimiz gün meydana geldi. Özbekistanlı Muxlısaxon Karımova, polise giderek Yunus Emre D. ile başka bir kişinin kendisini fuhuşa zorladığını, pasaportuna el koyduğunu iddia ederek şikayette bulundu. Karımova kanıt olarak da Yunus Emre D. tarafından çekilen ve bir mesajlaşma platformunda paylaşılan darbedildiği anlara ait görüntüleri sundu. Karımova'nın da ilaç alarak Avcılar'da bir otelde çocuk düşürdüğünü ve klozete attığını belirleyen polis ekipleri, şüpheliler Yunus Emre D. ile yanındaki kişinin yakalanması için çalışma başlatırken Karımova'yı ise gözaltına aldı.

EV KARŞILIĞINDA ÇOCUK YAPMAK İÇİN GELDİ

İşlemleri için emniyete götürülen Karımova'nın, Özbekistan'da yaşarken çocuk sahibi olmak isteyen Soner ile tanıştığını söylediği öğrenildi. Kadının, Soner'in "Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim" dediği, bunun üzerine Türkiye'ye geldiğini belirttiği kaydedildi. Karımova'nın Türkiye'ye geldikten sonra Soner'den hamile kaldığı, bir süre aynı evde kaldıkları ancak baskılar üzerine kaçtığı tespit edildi. Evden kaçtıktan sonra önce Fatih'te bir işyerinde çalışmaya başlayan Karımova burada birlikte çalıştığı bir kadından çocuğunu satmasını istedi. Ancak kadın çocuğu satmadı. Daha sonra Esenyurt'a giden Karımova burada da Yunus Emre D. ile tanıştı.

FUHUŞA ZORLAYIP ÇOCUĞUNU SATMAK İSTEDİLER

Yunus Emre D. ile bir arkadaşı, pasaportuna el koyarak Karımova'yı fuhuşa zorladı. 2 kişi Karımova'nın karnındaki bebeği de satacaklarını söyledi. Ancak Karımova'nın bir süre sonra ilaç içerek karnındaki 4 aylık bebeği düşürüp kaldığı Avcılar'daki otelin klozetine attığı belirlendi. Karımova'nın çocuğu düşürdüğünü öğrenen 2 kişi kadını hesap sorarak darbetti. O anları ise kayıt altına aldı. Bu kayıtları ise bir mesajlaşma platformunda paylaştı. Polis görüntüleri çeken kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Karımova adliyeye sevk edildi. Karımova, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

O ANLARI CEP TELEFONU İLE KAYDETMİŞLER

Öte yandan Karımova'nın darbedildiği anlara ait görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelilerin Karımova'ya düşürdüğü çocuk için hesap sorduğu, küfürler ederek kadını darbettikleri, araçtan inen Karımova'ya yeniden araca binmesi için baskı yaptıkları anlar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özbekistan İstanbul Esenyurt Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

Bozkurt:

Bunlar laiklik ve çağdaşlık alametleri

508
695
yanıtYanıtla
Timur:

Laiklikle, çağdaşlıkla ne alakası var? Belli ki provakasyon derdindesin. Atatürk zamanında Zina suçtu, sen önce Zinayı 2004'te hangi kim suç olmaktan çıkardı, onu anlat.

yanıt689
yanıt235
Atilla Han:

Hayir İslami rejim altibda yaşanan olaylar,sebebi islam

yanıt173
yanıt265
Ahmet Erele:

bu arada anlamadığın konular hakkında yorum yapma. Mesela laiklik ve çağdaşlık ne demek önce bir anla. Cahillik dünyadaki en büyük kötülüktür.

yanıt294
yanıt63
Bozkurt:

Bunlar laiklik ve çağdaşlık alametleri daha neler göreceğiz

196
448
yanıtYanıtla
Ahmet Erele:

senin gibiler sabah programlarını açıp izlesin ne kadar müslüman olduğunuz ortaya çıkar. Dini kullanmayı bırakın artık.

yanıt276
yanıt62
Ahmet Erele:

beğenmiyorsan afganistana uza?

yanıt244
yanıt134
Mustafaerk:

Ne kadar laik varsa anladın sen

yanıt79
yanıt138
Erol Camoglu:

Vedat usakligil de böyle yapmış sonra Kosova'da infaz ettirmiş ibinenin birisi..mm

yanıt11
yanıt5
Emre Guler:

makarna yıyen bozkurtlardansın galıba

yanıt89
yanıt37
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title