Haberler

Esenyurt HDP İlçe Binasında Terörist Başının Posterleri Bulundu

Güncelleme:

Esenyurt'ta yapılan operasyonda HDP ilçe binasında terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterleri ve diğer terör örgütü malzemeleri ele geçirildi.

ESENYURT'ta HDP ilçe binasında terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin bulunduğunu belirleyen terör polisi, ilçe binasına operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda terörist fotoğrafı, yasaklı yayın, pankartla beraber Öcalan fotoğrafları ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin Esenyurt'taki ilçe binasında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarının bulunduğu tespit edildi. Ekipler binaya bu sabah operasyon düzenledi. Operasyonda ilçe binasında yapılan aramada 20 meşale, 4  havai fişek rampası, çok sayıda terör örgütü üyesi fotoğrafları, terörist başı Abdullah Öcalan posterleri, yasaklı yayınlar, suç unsuru içerikli pankartlar ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Esenyurt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title