Haberler

Eş başkan Sakık çalışmaları inceledi

Ağrı Belediye Eşbaşkanı Sırrı Sakık, caddelerde yapımı devam eden kaldım ve asfalt çalışmaları inceledi.

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık ve beraberindeki Eşbaşkan yarımcıları ile Nevzat Göngür, Kütüphane, Yeni Van caddelerindeki asfalt ve kaldırım çalışması ile Eski sanayide yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmasını inceledi. Çalışmalar hakkında mühendislerde bilgi alan Eşbaşkan Sakık, halkı mağdur etmeden çalışmaların hızlı bir şekilde bitmesi gerektiğini söyledi.

'Belediye halk için çalışıyor'

Caddelerde yurttaşlar ile de sohbet eden Eşbaşkan Sakık,"Belediye halk için çalışıyor. Tüm arkadaşlarımız halkımız için gece gündüz emek veriyorlar. Halkımızın bu emeğe sahip çıkması lazım" dedi.

' Çalışmalardan dolayı belediyemize teşekkür ederiz'

Belediyenin kenet genelinde yapmış oldukları çalışmalardan çok memnun olduklarını ve çalışmalardan dolayı Eşbaşkan Sakık'a teşekkür eden yurttaşlar,"Bu güne kadar hiçbir belediye bu kadar çalışma yapmadı. Belediyemiz hemen hemen kentin her köşesine kadar çalışma yaptı. Çalışmalardan çok memnunuz. Çalışmalardan emeği geçen her kese teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sırrı Sakık Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title