Haberler

Erzincan - Rektör Öğrencilerle Rafting Yaptı

Rektör öğrencilerle rafting yaptıERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN Üniversitesinin 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen 'Bahar Şenlikleri'nde Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, öğrencilerle birlikte rafting yapmanın keyfini yaşadı.

Rektör öğrencilerle rafting yaptı

ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN Üniversitesinin 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen 'Bahar Şenlikleri'nde Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, öğrencilerle birlikte rafting yapmanın keyfini yaşadı.

\tErzincan Üniversitesi Doğa Sporları Kulübünün organizasyonu ile Kemah ilçesi Kömür Çayında dün rafting etkinliği düzenlendi. Vali Süleyman Kahraman'ın start verdiği raftingde Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu öğrencileriyle birlikte adrenalin dolu anlar yaşadı. Yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki zorlu parkurda raftingciler, hem Erzincan'da rafting sezonunu açtı, hem de Erzincan Üniversitesinin kuruluş yıldönümünde farklı bir etkinliğe imza attılar.

\tErzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan'ın her köşesinde doğa sporlarının yapılabildiğini göstermek için böyle bir etkinliğe katıldığını bildirdi. Prof. Dr. Çapoğlu, "Erzincan Üniversitesinde okuyan öğrencilerin her gün, her zaman, her mevsim burada doğa sporlarını yapabildiğini göstermek için buradayız. Hep beraber onlarla birlikte rafting yaptık" diye konuştu.

\tVali Süleyman Kahraman ise Erzincan'ın doğa sporları açısından çok önemli bir merkez olduğunu bildirdi. Start vermek için etkinliğe katıldığını belirten Kahraman "Amacımız burada hem spor yapmak, hem de Erzincan'ımızın bu doğal güzelliklerini Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Kahraman İlyas Çapoğlu Kemah Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title