Haberler

Erzin'de Filistinli çocuklar yararına yardım kampanyası düzenlendi

Güncelleme:

Hatay'ın Erzin ilçesinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Gazze'de İsrail'in saldırılarına maruz kalan çocuklar için yardım kampanyası ve kermes düzenledi. Kermeste satılan ürünlerin geliri AFAD aracılığıyla Filistin'e ulaştırılacak.

Hatay'ın Erzin ilçesinde lise öğrencileri tarafından Filistinli çocuklar yararına yardım kampanyası ve kermes düzenlendi.

Erzin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, Gazze'de İsrail'in saldırılarına maruz kalan çocuklar için okul bahçesinde kurulan kermeste satışa sundukları ürünlerden elde ettikleri geliri, AFAD aracılığıyla Filistin'e ulaştıracak.

Kermese katkıda bulunan 11. sınıf öğrencisi Ömer Durmuş, "Filistin'de akan kanı durdurmak ve oradaki kardeşlerimize olabildiğince yardım edebilmek için bu etkinliği hazırladık. Yaptığımız yardım faydalı olur düşüncesiyle toplanan parayı göndermek, yapabileceğimiz en son şeydi." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Gazze Erzin Hatay AFAD Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title