Haberler

Ertuğrul Özkök: Cenazem Kiliseden Kaldırılsın

Güncelleme:

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, internet üzerinde 'Oyalamaca' isimli bir blogger'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

20 yıl boyunca Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan ve Doğan Holding yönetim kurulu üyesi olan Gazeteci Ertuğrul Özkök, oyalamaca isimli blogger'ın kendisiyle gerçekleştirdiği söyleşide çarpıcı açıklamalar yaptı.

"MÜSLÜMANIM AMA CENAZEM KİLİSEDEN KALDIRILSIN"

"Hiç kendi cenazenizi hayal ettiniz mi? İnsanlar nasıl giyinmiş mesela? Hava nasıl bir hava?" sorusuna ilginç bir cevap veren Özkök, şunları söyledi;

"Ettim! Bir tek şey istiyorum, karıma da söyledim. Birincisi kilisede yapılmasını istiyorum. Camideki cenaze geleneğini beğenmiyorum. Hiç estetik gelmiyor bana. Allah'a inanıyorum. Müslümanım ama müslümanlığın kendi içinde diğer dinleri de barındırdığını biliyorum. Müslümanlar gidip kilisede namaz da kılabiliyor neticede. Dolayısıyla benim cenazem de bir kiliseden kaldırılabilir diye düşünüyorum. Güzel bir kilisede ve oturma düzeni içinde, arkadaşlarımın da kravatlarını takarak, şık bir şekilde yer almalarını ve hakkımda güzel şeyler söylemelerini umuyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ertuğrul Özkök Doğan Holding Hürriyet Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (237)

KılıçaslanMobil-ANDROID:

islamda sadelik ve alcakgonulluluk vardir.nerde isterse orda gomun hristiyan meraklisi gavur usagini.

19
22
yanıtYanıtla
SŞAH:

Kim İslam''dan başka bir din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de kayba uğrayanlardandır. (Ali İmran Suresi, 85)

28
4
yanıtYanıtla
Korfezdennn mobilWeb@haberler.com:

Ya arkadaşlar ne kadar cahilce yorumlar bunlar. Bize ne adam nerde yaptirrisa yaptirsin. Sen camide yaptirirsin o kilisede herkesin günahı sevabı kendine biraz hoşgörülü olun . o da bir birey boyle istiyor . Bir hristiyan camide yaptırmak istese alkışlanır ama . Müslümanım elhamdülillah yanlış anlaşılmasın fakat hoşgörü lütfen herkes kendine yasar Milletin dinine karismayin artik o Allahla insan arasında

19
8
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ONCA ÜLKE GEZDİM ŞU İSLAM ÜLKELERİ KADAR İĞRENÇ ÜLKELER YOK. HELAL SANA ÖZKÖK AMA GÜNDEMİN İÇİNE YAPTIN BU KONUŞMAYLA!!

3
24
yanıtYanıtla
ECDADmobilWeb@haberler.com:

BENİM EN BÜYÜK LAFIM ŞUDUR. T.ERDOĞANIN BU MEMLEKETE EN BÜYÜK HİZMETİ, BİZDENMİŞ GİBİ GÖRÜNEN KÖKLERİ CİHAN İMPARATORLUĞUNU YIKANLARA UZANAN,DİN TARİH MİLLET DÜŞMANI, VATANPERVER MASKELİ HAİNLERİN ORTAYA ÇIKMASINI SAĞLAMASIDIR.

27
0
yanıtYanıtla
vahdet:

demek ki sadece allaha ve peygamberlerine inanmakla yada inandım demekle müslüman olunmuyormuş

26
0
yanıtYanıtla
mustafadonatmobilWeb@haberler.com:

Işte bir tane kahraman cikti ... Bende bunu bekliyordum .. EEEEÉEY ATAISTLER CENAZELERİNIZI NERDEN KALDIRTACAKSANIZ VASIYET EDINDE .CAMILERIMIZI KIRLETMEYIN

17
9
yanıtYanıtla
FERİT:

ERTUĞRUL UN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

26
0
yanıtYanıtla
gullllmobilWeb@haberler.com:

Musluman olsan oyle demezsin .tabi omrunde namaz kildinmi ki cenaze namazi nasip olsun

24
2
yanıtYanıtla
adinizi yazin:

cok güldürdü beni, bu insani ciddi almamak lazim. bunun yazdigida okunmaz

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 237 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title