Haberler

Erkek Baskını

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü binasına giden 2'si kız 6 kişi, kız ve erkeklerin aynı evi paylaşma tartışmalarını protesto etmek için pankart astı.

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü binasına giden 2'si kız 6 kişi, kız ve erkeklerin aynı evi paylaşma tartışmalarını protesto etmek için pankart astı. Pankartları görevlilerce alınan 6 öğrenci gözaltına alındı.

Bugün saat 11.00 sıralarında, Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi, 2'si kız 6 genç, Varyant'taki Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü binasına gitti. Binanın en üst katına çıkan öğenciler burada, üzerinde, Kızlı erkekli yaşıyoruz. Ayran içmedik, ayrı düşmüyoruz yazılı pankartı astı. Pankartın açılmasından kısa süre sonra, Genç Sen (Öğrenci Gençlik Sendikası) üyesi öğrencilere ilk olarak bölge müdürlüğündeki güvenlik görevlileri müdahale etti. Ardından da polis ekipleri binaya gitti. Öğrencilerin 6'sı da gözaltına alınırken, pankarta el konuldu. Öğrencilerin ifadelerinin alınacağı, savcının vereceği karara göre de adli işlem yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yurtlar Kurumu Konak İzmir Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title