Haberler

Genç Kızın Sözü, Sol Bacağını Kaybeden Vatandaşı Hayata Küstürdü

Güncelleme:

Kocaeli'de erkek arkadaşıyla kavga eden genç kızın "Onunla çıkacağıma maymunla çıkarım" sözüne içerlenen Ahmet Yılmaz isimli vatandaş, o günden sonra hayata küstü.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, trafik kazasında sol bacağını kaybeden Ahmet Yılmaz (37) sokakta erkek arkadaşı ile kavga eden genç kızın önüne gelen ilk kişi ile arkadaş olacağını söylemesinin ardından, arkasına dönen genç kızın kendisiyle ilgili 'Maymuna benziyor' demesi üzerine hayata küstü. Ahmet Yılmaz, bu nedenle zaman zaman evden çıkmaya bile çekindiğini belirterek, yalnızlıktan sıkıldığını, kendisini sevecek bir insanla yeni bir hayat kurmak istediğini söyledi.

EŞİ TERK EDİNCE 2 ÇOCUĞUYLA YAPAYALNIZ KALDI

1999 yılında Körfez ilçesi TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmek istediği sırada bir otomobilin çarpması sonucu sol bacağını kaybeden Ahmet Yılmaz, çalıştığı bir çimento fabrikasından malulen emekli oldu. Daha sonra iki böbreği iflas eden Ahmet Yılmaz'a, 2013 yılında annesi Gülbeyaz Yılmaz böbreğinden birini verirken, organ nakli yapıldı. Sol bacağına protez takılan Ahmet Yılmaz, eşinin kendisini terk etmesi sonucu 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı.

"ONUNLA ÇIKACAĞIMA MAYMUNLA ÇIKARIM DEDİ"

2 yıl önce iki gencin kavga ettiği sırada kendisi ile ilgili söylenen sözlere içerleyen Ahmet Yılmaz, "Hereke'de yolda gezerken bir kız ve bir erkek kavga ediyordu. Kız erkeğe dönüp dedi ki 'Önüme çıkan ilk erkekle çıkacağım'. Tesadüfen oradan geçiyordum, o anda da erkek beni görünce, 'Bak biri geliyor git onunla çık' dedi. Ondan sonra kız dönüp, 'Onunla çıkacağıma maymunla çıkarım' dedi. Beni o an maymundan beter etti. Arkadaş arıyorum, dost arıyorum parayla pulla işim yok, her şeye yetecek kadar param var. Ben insanlardan merhamet, acıma duygusu istemiyorum, benimle arkadaşlık yapsınlar istiyorum" dedi.

"UTANCIMDAN EVDEN ÇIKAMIYORUM"

Ahmet Yılmaz utancından dolayı evden çıkamadığı zamanlar olduğunu söyleyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Eşim beni 2004 yılında terk etti. Biri 8 diğeri 4 yaşındaki çocuğumla birlikte ortada kaldık. Evden çıkamıyorum zaman zaman utancımdan insanların yüzüne bakamıyorum, insanlar hakkımda yorum yapıyorlar 'Ne kadar çirkin bir insan' diyorlar, maymuna benzetiyorlar. Arkadaş edinip insanlarla kaynaşmak istiyorum. Bir topluma gittiğim zaman hakir görülmek istemiyorum. Her gittiğim yerde hakir görüldüm, artık sıkıldım bu durumdan, yalnızlıktan sıkıldım. Her gece ağlamaktan, yalnız kalmaktan sıkıldım. Maddi olarak durumum çok iyi Allah'a şükürler olsun. Evde oturmaktan, televizyon seyretmekten hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. O kadar şiir yazıyorum, güzel kelimeler buluyorum söyleyebilecek insanlara yakıştırabilecek ama insanlar beni kendilerine yakıştıramadıkları için hiçbir insanın yanına çıkamıyorum. Nasibim olursa, Allah karşıma güzel bir nasip çıkarırsa, hayır diyemem evlenmeyi düşünürüm." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Körfez kavga 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

nes:

ergen misin abi. hayata küsecek daha mantıklı şeyler bul. haber çok saçma yada ben çok kötü biriyim

21
1
yanıtYanıtla
aaa:

Utancından evden çıkamayan birini ne ara buldunuz, ne ara haber yaptınız.

13
2
yanıtYanıtla
MEMMET:

FENOMENMİ OLACAN SENDE YAWRUM BIRAK BU ACITASYONLARI

3
11
yanıtYanıtla
vatandaş:

kınamayınız. kınadıgınız şey başınıza gelmedikce ÖLMEZSİNİZ. ( TIRMİZİ )

13
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

KIZ SİNİRLE SÖYLEMİŞ İLK GELENLE ÇIKÇAM DİYE NAPÇAKTI HEMEN KUCAĞINAMI ATLICAKTI

5
7
yanıtYanıtla
Deniz:

Merak etme kardes. . O kadin güzellik sonsuza dayanacak saniyor. . . Gün gelecek o da solacak. Zamanini bekle, sonra bedelini öder.

11
1
yanıtYanıtla
cosmos:

onu diyen kızın mal şimdi parçalanmıştır rahat ol sen

11
1
yanıtYanıtla
GONYALI:

SENİ ALLAH BEĞENMİŞ YARATMIŞ. KULU NA HALT YEMEK DÜŞER. ARKADAŞLIK KONUSUNA GELİNCE PARANI YER BİTİNCE DE KAÇAR GİDER. YARADAN SANA İKİ GÜZEL EVLAT VERMİŞ, YAT KALK ŞÜKRET. SENDEN DAHA ZOR DURUMDA OLAN İNSANLAR VAR.

12
0
yanıtYanıtla
KASAP:

İŞTE BU GÜZEL BİR YORUM OLMUŞ O KADARRRRRRRRR

yanıt2
yanıt0
Mert:

NE OLDUM DEĞİL NE OLUCAM DİYECEKSİN BÜYÜK KONUŞUP KALP KIRMIŞSIN YAZık.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title