Haberler

Eren Özdaş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Aksaray Sarıyahşi belediye başkan adayı olan Eren Özdaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Aksaray Sarıyahşi belediye başkan adayı olan Eren Özdaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Sarıyahşi ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Eren Özdaş isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Aksaray Sarıyahşi adayı Eren Özdaş kimdir? CHP Aksaray Sarıyahşi adayı Eren Özdaş yüzde kaç oy aldı?

Eren Özdaş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Aksaray Sarıyahşi belediye başkan adayı olarak gösterilen Eren Özdaş Sarıyahşi ilçesinde % 28,76 oranında oy almıştır. Sarıyahşi ilçesinde % 28,76 oranında oy olan Eren Özdaş adlı CHP adayı toplamda 631 adet oy sayısına ulaştı.

Eren Özdaş Kimdir?

Eren Özdaş seçim sonuçları

1969 yılında Sarıyahşi ilçesinde doğdu. Öğretmen olan Özdaş, evli ve üç çocuk babasıdır.

Aksaray Sarıyahşi ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Eren Özdaş Sarıyahşi Aksaray Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title