Haberler

Erdoğanlar, Mağden'den Tazminat Kazandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Radikal Gazetesi ve Yazarı Perihan Mağden'den, Emine Erdoğan İse Tempo Dergisi ve Muhabiri Cemal Subaşı'dan 5'er Bin YTL Manevi Tazminat Kazandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Radikal gazetesi ve yazarı Perihan Mağden'den, Emine Erdoğan ise Tempo dergisi ve muhabiri Cemal Subaşı'dan 5'er bin YTL manevi tazminat kazandı.

Başbakan Erdoğan'ın, bir köşe yazısında, "kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu" iddiasıyla Radikal gazetesi ve Perihan Mağden aleyhinde açtığı tazminat davasının görüldüğü Ankara 22. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya, Erdoğan'ın avukatı Fatih Şahin ile gazete ve Mağden'in avukatı Doğa Kavak katıldı.

Yargıç Suna Türe, davayı kısmen kabul ederek, Radikal gazetesi ve Mağden'in, Başbakan Erdoğan'a, yayım tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte 5 bin YTL manevi tazminat ödemesine karar verdi.

-EMİNE ERDOĞAN'IN DAVASI-

Ankara 10. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, Emine Erdoğan'ın avukatı Fatih Şahin ile Tempo dergisi ve muhabiri Cemal Subaşı'nın avukatı Doğa Kavak katıldı.

Yargıç Selahattin Şimşek, davayı kısmen kabul ederek, Tempo dergisi ve muhabiri Subaşı'nın Emine Erdoğan'a 5 bin YTL manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title